reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek tez to slyszalam z tym piciem bo jak my mielismy mega biegunke to kazala dac wode slodka ale nie surowe soki i dosc chlodne :tak::tak::tak: a nawet zimne... szkoda Konradka ale milismy podobne zdarzenie i w sumie cala noc wtedy wymiotowal ze musielimy wkoncu na ziemi spac:-(:-(

a my po basenie padam bo dzisiaj bylismy 1,5 godziny i nie mam sil mielismy jechac do tesciow na obiad to moj maz tak mi cisnienei podniosl ze musial mnie do domu zawiesc po basenie bo chyba bym go zatukla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kwiateczek- my 2 razy obcinalismy go sami i tak sie zrazil a nic go nie ciagnelo bo maszynke pozyczylimy z zakladu fryzjerskiego od sasiadki i teraz mamy lipe ze strzyzeniem:baffled::baffled::baffled:

reklama
Kwiateczek tak zimne napoje z lodowki , takie jakie dziecko lubi bo to jest jedyna szansa ze dziecko bedzie piło i w ten sposob nie odwodni sie.To samo mowili ze przy biegunce nie dawac zadnych marchwianek i innych cudow. Tez podawac zimne picia i jedzenie te co dziecko lubi:tak: A te elektrolity to dac mozna ,nie zaszkodzą napewno:tak::tak::tak:a imieniny jesli juz to obchodzic bedzie Klaudia moja po urodzinach czyli 7 sierpnia:tak:

Panistepelek zycze samych slonecznych i szczesliwych dni dla Klaudusi:tak::-) Odezwij sie!

Witajcie wieczorowo :-)

Kwiateczek, oby Kondzio szybko przestał rzygusiać :tak:

My dziś byliśmy w ikei. Kupiliśmy ten regalik.
Iga biegała po sklepie ze swoim małym wózeczkiem, w ogóle była bardzo zadowolona, a na koniec zjadła całego hot-doga :szok: Potem byliśmy jeszcze na spacerze, ale buty mnie obtarły i ledwo doszłam do auta.

Migocia bylo isc na obiadek w Ikea,ta rolada drobiowa jest przepyszna:tak: i obiad chyba 9zl.Trofast fajna kolekcja:tak:
Kwiateczek i jak Kondzio dzis sie czuje:confused:
A tak wogóle to witam.U mnie piekne słonko jak na razie.Umylam włosy i nie długo z kolezanka idziemy do parku :tak::tak::tak: Vanesska zabiera hulajnoge,musze kupic druga bo jest awantura o nia:sorry2: a sa takie plastikowe male na 4 kolkach.Wogole to rowery trzeba kupic nowe :dry:
Milej niedzieli życze:tak:

Witam w Pierwszy Dzien Wiosny:-)Musze zaraz zadzwonic do brata bo ma dzis urodziny:tak:
Kondzio mial temperature w nocy dalej.prawie 39.o 9 i 5 rano dalam mu nurofen i troche spadla ale dalej jest cos nie tak.Teraz lezy i moze zasnie ale jak wstanie to ide z nim do szpitala.Zjadl pare lyzek kaszki,troche pije ale za malo.pampres od popoludnia suchy.nNa noc zalozylismy mu nowy i tez suchy:no:poza tym dalej staeka i lapie sie za pieluche.patrzylam i siusiak nie jest czaerwony ale cos go tam boli:no:kurcze,mialam nadzieje ze przejdzie a tu.....
Iwonka milego spacerku.Ja mysle kupic AKondziowi rower na urodziny:tak:
Migotka fajny regalik,zrob fotke jak wyglada w pokoju:tak:

Bylam z Kondziem w szpitalu.mam wrocic jak nie bedzie pil no i nie pije.chyba do wieczora czekac nie bede czekac:no:jest zle

Ostatnia edycja:
Kwiateczek zdówka dla Kondzia daj znac jak bedziesz !

Panna Migotka to nie zle my teraz bylismy na zakupach weszlam do jedego sklepu z drobiazgami weszlam z mama i malym bez wozka utrzymac go tam nie moglam. Byly tam jajka kolorowe z kokardaka na takim patyczku wbic do kwiatka czy cos takie ze steropianu on tak je szybko lapał ze nie zdarzylam zabrac dwa ugryzl znaczy zgniotl zebami zdarzylam szybko odlozyc ale jak juz zlapal i pol jajka zostalo mu w buzi to popatrzalam na ekspedientke i powiedzialam ze zaplace...

Iwonka umie klaudia nia jezdzic ? boszz mojego raptusa sobie nie wyobrazam z hulajnoga.

Pozdrowienia dla wszystkich zycze sloneczka Wam wszystkim, u nas cieplej ale troche slonka brak i mokro maly wszystkie kałuze mierzy.

reklama
Witam.
Kwiateczek mam nadzieje ze wszystko ok u Kondzia
Wiki to rozrabiaka z Darusia:-D:-D a co do hulajnogi to tak odpycha is enoga i to na tej metalowej co Vanesska dostała,ale wylukałam w Tesco ze sa takie małe plastikowe i na 4 kolkach:tak::tak::tak:
A tak poza tym to nic ciekawego.Mam z R ciche dni:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry