Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Mam nadzieję że juz zimy nie zobacze az 23 do grudnia

ale chyba dziala bo dzis jeszcze nie zrobil kupy.
dzis tez troche pije wiec moze sie polepszy.poki co zatrzymal to w organizmie.zobaczymy dalej,nie chce przedwczesnie pisac ale mam nadzieje ze sie polepszy bo ja sie rozkladam i nie mam sily.
mowilam mu dzis to powiedzial zeby tego nie dawac.najgorsze ze to trzeba rozpuscic w 100 ml a smecte w 50 ml wiec latwiej bedzie przez caly dzien podac.daje mu po 3 ml strzkawka,jakso da sobie wcisnac
a jak to sie nazywa,to bezmakowe.moze bym tu poszukala
pierwszy raz mamy takie cos,czuje sie taka bezradna.....
,korzystam bo dziadkowie wzieli Zuzke na chwile bo spotkaliśmy ich wracając ze sklepu na nogach .Jeszcze pierwszy raz zaliczyliśmy plac zabaw .Do niedzieli czuląm sie fatalnie i nic tylko lezałąm albo spaląm jak mialam choć chwilke .Ale wiosna przyszla i aż sie sily odzyskuje szybko. Jeszcze w środe zaczął mnie bardzo boleć brzuch wiec przyspieszylam o kilka dni wizyte u gina żeby upewnić sie że szkrabowi nic nie jest .No i on w jak najlepszym porządku ,kopie nózkami jak szalony,przeziernośc wstepnie policzyliśmy i wszystko ok.Tatuś widzial pierwszy raz Ja miałam tylko ostre zapalenie przez to te bóle i możliwe że przez to że Duphaston sie skończyl no ale wszystko ok.
nie mam pojecia jak mojemu dziecku to może smakować No bo Espumisan to rozumiem że piłą by butelkami jakby mogla
ech czekam na wiesci...Tobie też zdrówka zycze!

do tego Adas tez ma katar i biedak sie meczy ale po za tym nic.

a dzis widzialam dziewczynke siedziala z Adasiem na przystanku i w jego wieku a zabki miala jakies takie dziwne do polowy brazowe a koncowki biale
i jej babcia powiedziala ze ma problem z kamieniem nazebnym ale moze dopiero przejdzie jak wypadna mleczaki....
u nas jest takie ciaplo ze az zal nie siedziec na dworzu.

mamy te saszetki z sola mu dawac.Mam pytanie i odp prosze szybko.moge tez mu dawac smecte????????zjadla zwykla bulke godz temu i zarazx po niej kupa z kawalkami bulki
ja nie mam sily.pije bo pije ale nie chce tych soli,wstrzykujemy mu szczykawka.boshhhh