Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

niestety samego przegladu nie przejdzie,wczoraj gosc zadzwonil i powiedzial ile do naprawy
no lae zrobi i bedzie,potzrebuje go bo do pracy ide no i w razie W jak to zwykle bywa.Teraz do szpital itop a tu nie bylo czym
masakra
jeszcze 3 tyg i bedzie po wszytskim.bedziemy trzymac kcikasy tylko daj znac ktorego dnia
balam sie ze rano bedzie znowu to samo ale poki co kupy brakk,Kondzio zjadl cala maslana buleczke,pol gofra i wafelka tego do lodow:-)kubek picia:-)jest zywiutki jak zawsze:-)boshhh jak sie ciesze az mam lzy szczescia
tydz czasu masakry
obym nie zapeszyla.
nawet nie wiesz jak ja sie ciesze:-)w koncu je normalnie.mleka co prawda juz tydz nie je ale dzis wstal taki wyglodzony ze szok.radosc dla moich uszu i oczu:-)Witam.
Kwiateczek- bardzo się cieszę, ze z Kondziem lepiej.

Kondzioo wrocil do normy,chyba pozegnalismy chorobe:-)oby tak dalej.teraz poszedl z tata karmic kaczuszki bo torba chleba zostala
a ja uciekam szybko kupic czarne buty do pracy bo o 17ej zaczynam i chyba na boso pojde

Teraz leży królewicz i podaj mi to podaj tamto 
wspolczuje tego lezenia ale choc sie wyspuisz;-)

jacy oni biedni
ja ostatnio padalam juz na pysk,tego dnia co bylismy bw szpitalu ale wytrzymalam a G tylko stekal
my to wiecznie musimy byc zdrowe bo inaczej swiat sie wali
dzis ide na 17ta i dopiero moze w nastepny weekend
nie ma jeszcze pracy tyle
no nie rabio sie poki co ale kasa by sie prztdala.
sa na 2-3 i 4 latki