panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kwiateczek, nie bardzo wiem, ale wydaje mi się że można jeśli nie ma w ulotce w przeciwwskazaniach, że nie można podawać razem z solą 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

lekko ponad kilogram spadl.ale wyglada tak chudo ze szok.nozki ma jak moje nadgarstki
taki jest biedny:-(serce mi peka.nie moge sama jesc wiedza ze on nie je.mama jutro ma mi wyslac leki,nie wiem czemu nie pomyslalam od razu tylko zeby do soboty doszly a tym czasem do soboty....
tylko wyc mi sie chce bo nie moge mu pomoc.jak tak dalej bedzie to jest bledne kolo ktore wkrotce zle sie skonczy bo on troche zje,troche wypije i wszytsko oddaje,nic mu sie w zoaladku nie trzyma.tak jak polknie zaraz wydali:-(jak ja mam wytrzymac 10 dni lub wiecej...a jak sie nie zmieni to co dalej?co z nim...:-

ide spac bo padam,spalam 2-3 godz juz sama nie wiem.mam nadzieje ze u was wszystkich dobrze bo nawet podczytalam.

, a później jak się konkretnie odwodni to pewnie nie założą wenflonu bo będzie ciężko. Przecież dla Kondzia ten spadek wagi to jakieś 10% jego masy ciała a to dużo dla takiego dziecka. Zrobili chociaż jakieś badania ??? Przecież musi być jakaś przyczyna ,że dziecko ma tak silne objawy. A po 10 dniach takiej biegunki i wymiotów to może się tragicznie skończyć. Oby Kondziowi samo jakoś przeszło bo widać na pomoc lekarską tam nie możecie liczyć :-
nie wiem co gorsze...
ma dzis wyslac mi cos.mam nadzieje ze nam pomoze

i dziwi mnie dlaczego nie zrobili mu badan przeciez to szpital tam juz sie zglasza czlowiek z ciezkimi sprawami
Smekte mozesz podawac ale nie daj mu z woda sama rozrob w czyms slodkim wodzie slodzonej i dodaj kompotu albo czegos zeby w smaku bylo lepsze...i do jedzenie zrob mu sama marchewke z ryzem gotowane. niech nawet 2 lyzeczki zje jak moj mial taka bbiegunke to to tylko kazali mu dawac jesc .. jej juz nie wiem nawet co powiedziec przeciez takiemu maluszkowi moze sie cos stac po takim czasie dlugim

ale ma pic duz
i troche do zrobienia jest.w sobote ide do pracy na 17ta a po nocy nie wiem jak wroce.na bank do soboty nie zrobia auta bo pare rzeczyt jest do zrobienia
oki lece.

Lubię Opelki - sama jeździłam 9 lat Astrą, a Tigra jest śliczna :-)
Bardzo się cieszę :-)