reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej co tak pusto? Napisalam do Elzbietki zeby przykleila na gorze dwa wateczki Liste Majoweczek i Imprezowy kalendrz majoweczek zeby zawsze byly na gorze w widocznym miejscu:)
A wioecie ze normalnie juz sie nie moge doczekac tego malenstwa.Jeszcze tylko kilka mniesiecy...Juz sie ciesze jak bede prac i prasowac rzeczy dla dziecka i beda sobie spokojnie czakaly.I lozeczko i wszystko ach wogole.Fajna tania bo chyba 56 zl jest na allergo karuzela z pozytwka i efektami swietlnymi .

no Iwonko masz racje strasznie pusto, nie ktorzy powyjezdzali. Wiesz ja tez sie nie moge doczekac spacerkow z dzidzia it bo to moje pierwsze malenstwo, no a juz i kupowac bym chciala ale niewiem co bedzie mam nadzieje ze jak teraz pujde 4 stycznia to mi powie, mam nadzieje ze dziewuszka chcialam bym corcie, sikienusie itd :-)

hej Dziewczyny:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale sie usmilam z aniusi27.... bo ja tez na bol glowy i na inne bolesci biore amol hehehe i nie zastanawialam sie nigdy ze pachne "stara babka" :-D:-D:-D ale na bol brzucha nie smaruje sie ylko biore kapiel i amol dolewam do wody to bardzo rozluznia i pomaga na pochwe....:-):-):-) az sie [poplakalam to byl niezly tekst.....

wiktoria- ja nie uzywam go do mycia lubie sie pomoczyc w wannie wole kapiel od prysznica ale amol uzywam do odprezenia dolewajac do wody w wannie bo wtedy naprawde sie dobrze po nim czuje ale gdy normalnie sie kapie to uzywam plynow i innych specyfikow.... a normalnie gdy boli mnie glowa czy plecy to poprostu te miejsca smaruje...

ale u mnie nudy mowie wam... :tak:

Cześć Dziewczyny!:-)

To i ja się w końcu melduję po Świętach. Cięższa o jakieś 2 kg, ale to właśnie te pierwsze 2 kg które przytyłam podczas ciąży, więc chyba nie powinnam się tym podłamywać. Ale z takim obżarstwem już kończe, bo jednak kilka dni Świąt to aż nadto.:-) U mnie Święta minęły średnio i w sumie to cieszę się, że już po...
Teraz jeszcze leniu****ę, bo do 7go stycznia jestem na zwolniniu i w ogóle nie wiem co robić później - wracać czy nie wracać do pracy.

Aurelia - gratuluję zaręczyn.:-)
Tolka - no mnie też mrtwi brak ruchów dzidzi, ale u niektórych kobiet ponoć są one wyczuwalne dopiero po 20tym tygodniu... mam nadzieję, że wszystko w porządku i, że już niedługo poczujemy w brzuszkach nasze pociechy.
Anusia80 - trzymam kciuki, by jutro wszystko wyszło tak jak sobie życzysz i żeby w Twojej pamięci ten dzień był zawsze jednym z tych najpiękniejszych.:-)

Miłego wiecorku Wszystkim!:-)

Ja narazie dwa razy poczulam mocnego kopniaka a tak to takie uczucie wiercenia sie czyjegos :-) dzis lezac glaskalam brzusio a malenstwo w srodku sie krecilo takie uczucie a jak przestalam to taki kopniak jakby mialo na mysli " mamo no wez mnie podrap" ja tak robilam jak bylam mala i teraz tak mam jak maz bawi sie moimi wlosami i przestanie to porusze glowa i on znowu widac malenstwo opanowuje ta sztuke tez.W m jak mama przeczytalam o ruchach dziecka najlepiej po jedzeniu na lewym boku :-)

Kamilka hehe zle sie zrozumialysmy ja niemialam na mysli ze zamiast mydla uzywasz amol hehe:-)

reklama
o 9:00 powiedzą sobie TAK

Z Bożej woli połączeni
węzłem, co dwoje serc tych splata,
żyjcie szczęśliwie tu na ziemi,
niech Wam w miłości płyną lata,
niech miłość, dobroć oraz ufność,
która dziś w sercach Waszych gości,
wraz z Bożą łaską i pomocą
da Wam moc szczęścia i radości.

bubble4.gif

Nowe wątki