pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Pola 8-go na zamknietym pisałaś że "wczoraj wziełas ostatnia tabletke"
Iwonka jesteś niezawodna... ja tu szukam, a Ty bach i już.
Czyli spoko mam jeszcze tydzień do @... ale dlaczego już mnie ten brzuch boli??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pola 8-go na zamknietym pisałaś że "wczoraj wziełas ostatnia tabletke"

, a co do wirusów ciążowych, tak to jest, u mnie w pracy jak się posypało to już po całości, śmiałysmy się, że jak któraś chce zajść w ciążę to musi usiąść na miejscu tej co jest i proszę tak poszło, ja chodziłam siadać do koleżanki i zaciążyłam, potem przekazałam prąd wirusowy nogą koleżance z naprzeciwka i dwa miesiące po mnie na zwolnienie poszła, bo zaciążyła, niedawno dowiedziałam się, że dziewczyna, która jest a raczej była na mje zastępstwo, w zeszłym roku urodziła...mam nadzieję, że po kabelku ten wirus też działa i szybko się zaczniemy rozmnażać ;-)
pola, są dwie opcje, albo jesteś w ciąży, albo boli Cię po odstawieniu piguł, życzę Ci by było to to pierwsze![]()

No u mnie już nie da się pomylić z przytyciem. Wczoraj puszczali mnie w kolejce w aptece (już wstyd mi się było przyznać że to nie zaawansowana ciąza tylko 4 miesiącHannah to zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. I tak chyba nie wrócisz za szybko do tej pracy. Hmmm, ja bym się ubrała, tak żeby było widać. Chociaz chłopy mało domyślne są, to raczej kobiety zwracaja uwagę na rozmiar brzuch z zapytaniem czy ciąża czy sie trochę przytyło;-)
), w Tesco kasę dla mnie otworzyli specjalnie, bo kasa pierwszeństwa w której stałam była jak zwylke zawalona. 
Witam.U nas pada od nocy,ciemno na dworzu,spac sie chce
Kwiateczek u Ciebie piekna [ogoda to prześli nam słonka bo w pl zimno a Wawie pada ,nie wiem jak w innych miastach.A jak twój męzus po tej operacji nosa? Przestał chrapać?
Puchatko pamietaj zeby dać nam znać jak urodzisz
Ale fajnie,prawie wiekszosc majoweczek w ciaży lub zaraz bedzie:-)
Dziubek nie zaglądała dawno,pewnie nie ma czasu;-)
Zjem sniadanko i zrobie sobie kawusie,bo spać mi sie chce,Dziś ide na drzemke razem z Klaudia![]()
jedna dziurka jeszcze troche zawalona ale powiedzielei ze 3 miesiace to potrwa.
u mnie go za duzo,duchota byla w nocy ze szok.nastepbne 2 dni tez cieple.o 20 bylo 26 C
G mial pierwsza operacje na prostowanie przegrod,mial tak samo,zlamany nos i nie poszedl do lekarza ale ta operacja nie wystarczylla,teraz ta pomogla ale to juz mial wycinane w srodku,nie polipy tylko te chcatke i tam ogolnie w srodku,ja to samo mialam.u mnie bez problemow.oddycham idealnieTeż się witam słonecznie z kefirkiem, a buuu od kawy mnie mdli.
Drugą noc z rzędu spałam bez przebudzeń razem z moimi kociszczami, żadne z nich nawet nie drgneło o 4 tak jak zwykle.
Kwiateczek właśnie jak tam G, nie chrapie już? M ma krzywą przegrodę, bo mial złamany nos, do tego zawalone zatoki i w nocy mam ochote go udusić;-)
.