• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

U nas dziś okropnie jakby pózna jesień była wiatrzysko straszne ,zimno i leje .Gdzie to lato??
Ja znów mialam obawe o ciaże bo strasznie bolałą mnie jedna strona brzucha ,we wtorek wylądowalam przyspieszenie u lekarza ale na szczęscie naciągnelam tylko wiezadla macicy i mija pomału .Oczywiście nakaz" nie rzucania brzucha na lewo i prawo"
i czestego lezenia .Ale najważniejsze że z malym ok i jego domkiem:tak:

Chyba nie wszedzie dojrzano do zrozumienia kobiet w ciązy ,ostatnio pan w aptece prawie mnie przestawil ,bo on był pierwszy w aptece ale sobie wolniejsza kolejke wybrał:no: jedyne co to pani w przychodni dla Zuzi przemycila mnie bokiem do lekarza w 30 stopniowym upale. Poza tym już pisałam jak sie nasłuchałam jak to kobiety w ciazy sobie wyobrazaja ,nawet na wykładach. Teraz sie boje bo od jutra mam ostatni zjazd maraton na którym powinnam prawie wszystkim być bo zaliczenia najgorzej bedzie w niedziele bo wszystko ciagle i z niezbyt ugodliwymi prowadzacymi

Ha-Nn-aH powodzenia na rozmowie

reklama
Mi chyba będzie potrzebna superniania :dry:, Amela ostatnio jest tak nieznośna, że mam ochotę walnąć drzwiami i wyjść, moja cierpliwość wisi na włosku, tak bardzo Ją kocham, nie daję rady :-(

Moi teraz już śpią, Amela, Alister i R- padli wszyscy w moment, a ja zjadłam dziś mrożoną lasagne i strasznie mi po niej niedobrze było i zgagowało mnie...bleeeeee...teraz jem kanapeczki z serkiem białym i ogórkiem kiszonym i z dżemem truskawkowym i trochę mi lepiej :tak::-), oczywiście nie na jednej kanapce ogórek i dżem- żebyście nie pomyślały :sorry:

Miłej nocki, idę spać, bo padam na pysk

Sylwia nie stresuj sie tak,odpoczywaj ile sie da:tak:
Dotkass a ja wcinam kanapeczki z pasztecikiem i pomidorkiem mniam:-p
uciekam sie mys i spac bo jak zawsze mialam sie poozyc i nici:baffled:paaa

Witam,

Ostatnio ciężko mnie zerwać z łóżka, pies mnie ściągnął dziś po 5:00, ale załatwił szybko swoje potzreby i położyliśmy się z powrotem spać...oczy mi się kleją, mój R też dziś zaspał- masakra jakaś

hałabała, witaj- kiedy urodził się Tomek??? napisz coś o sobie...a i gratuluję drugiej dzidzi :-)

Uciekam zjeść śniadanko i pokombinuję co by tu dziś zrobić, a mam co, tylko mi się nie chce :sorry2:

Miłego Dnia

Witajcie!

Kwiateczku, wszystkiego naj naj z okazji urodzin!!

Dotka, dlatego nie chciałabym mieć psa, bo chyba bym mu pampersy musiała zakładać :-D

Hałabała, witaj!

Aniusia, ale pytanie zadałaś dziewczyno :-D To chyba oczywiste że tak ;-)

reklama
Cześć aniusia :-), wczoraj właśnie dziewczyny wspominały te które zamilkły...zapraszamy ponownie, pisz co u Was słychać???...nie mów, że też zaciążyłaś, jak większość z tych które piszą ;-):-p

Migocia, w mieszkaniu też bym nie chciała, w domu to tylko zejdę na dół, otworzę mu drzwi, nie muszę się nawet ubierać i wychodzić,- sam wraca jak się załatwi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry