• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam,

Wypadek- straszne, jeszcze nie czytałam, ale na wejściu jak zobaczyłam info i zdjęcie, to aż dreszcz mnie przeszedł- straszne :-(

Iwonka, zapraszam do mnie do lasu na grzyby, zawsze na po zbiorach możecie na kawkę wpaść, a u nas ponoć dużo i piękne grzyby w tych rejonach :tak:;-)

reklama
Dotkass o dzieki za zaproszenie,to nawet fajny pomysł :-) :tak:Tylko męza musze namówić bo on nie za bardzo na grzyby chce jechac,ale ja bym po lesie sobie po chodziła troche.Tylko czy sie nie zgubimy w obcym miejscu :-p

Ha-NN-aH to straszne :-(

Iwonka, ja też za zbieraniem grzybów nie przepadam, ale połazić po lesie jestem chętna, zgubić się tu raczej nie da, z każdej strony gdzieś dojdziesz :tak:...z tym, że wysyp grzybów będzie pewnie pod koniec sierpnia, tak było tu w zeszłym roku, że nawet na działce nam rosły :-)

Witam Kochane!

Puchatka dziś urodziła synka Michałka, ma prawie 3500kg i 57 cm! Poród sn, w miarę szybki.

PS. Powód przez który nie piszę z Wami, wciąż nie znika, więc i ja się nie pojawiam. Choć tęsknię przeokrutnie. A nie zanosi się na zmiany. Pozdrawiam kochane.

Witam Kochane!

Puchatka dziś urodziła synka Michałka, ma prawie 3500kg i 57 cm! Poród sn, w miarę szybki.

PS. Powód przez który nie piszę z Wami, wciąż nie znika, więc i ja się nie pojawiam. Choć tęsknię przeokrutnie. A nie zanosi się na zmiany. Pozdrawiam kochane.

No prosze, ale nowina:-). Gratulacje dla mamy i synka:tak:

Cześć Kochane,

Na początek Gratulacje Ogromne dla Puchatki i Miachasia

Miałam napisać coś więcej, ale zostałam "wybita" i zupełnie wyleciało mi co miałam napisać

W każdym razie Miłego Dnia Dziewczynki

GRATULACJE DLA PUCHATKI!!!! Michasiu witaj na świecie:-):-)

Ja się wczoraj pochorowałam, dostałam temperatury i gardło strasznie boli. Ale już dzisiaj lepiej tylko kości i kręgosłup jeszcze boli.

Keyko gdzieś ty była jak ciebie nie było.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry