Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale z drugiej strony co mnie oni opchodza,i tak tu wiecznie nie bedziemy.Mam nadzieje ze nastepna bedzie Dziewczynka i problem bedzie z glowy;-)uciekam do pracki.paaaaaa
:-), jak zobaczyłam imię nad suwaczkiem to aż się poryczałam
Swoją drogą miał przy okazji Konrad na imię 
Oby nie trzecia choroba w ciągu 1,5 miesiąca

Przepraszam, jeżeli coś ominęłam, ale ostatnio nie mam głowy...Amela od dziś do wtorku u mojej Mamy więc mamy czas dla siebie z R, który napewno nam się przyda po ostatnich ostrych spięciach...a ja strasznie za nią tęsknię, miejsca nie mogę sobie znaleźć, czasem miałam jej dość, ale jak jej nie ma...ach same wiecie :-(
Ze mną też dzieje się coś nie halo, od tygodnia beczę z byle powodu, cholera mnie bierze, chyba zaczynam wariować, dziś np., rozbeczałam się na przysiędze naszego Prezydenta, gdy mówił "...nasz naród- Polacy" czy coś wtym stylu, masakra
Całuję Was Kochane, miłego weekendu
, Basia to śliczne imię, jakoś też ostatnio nasze rodzime seriale sobie o nim przypomniały - M jak Miłość, Majka - tam też są śliczne małe Basieńki
, napisz coś więcej o sobie...i jeśli możesz, to ujawnij z jakiej miejscowości jestes..
Teraz przez Ciebie się pochoruję, bo obudziłaś we mnie demona wścibskona