• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Już sie zaczeło to samo,że moje dziecko nie je w przedszkolu,dziś pani mówiła mi:sorry2::sorry2::sorry2:nie wiem co z nia zrobić. Warzyw nie ruszy to wiem,tylko marchewke zje:sorry2:zup to tez ma swoje ze 3 które zje.Owoców to tylko jabłko i banana je:sorry2: Dziś np były knedle ze śliwkami i śmietaną na podwieczorek i tez oczywiscie nie ruszyła.Zup mlecznych też nie je,w domu to tylko mleko z płatkami lub kulkami a tak żadne musli ,czy inne dodatki do mleka to nie ruszy.Dobrze że choć przed wyjściem śniadanie w domu je;-)W środę mam zebranie .

Kwiateczek ja zakładam też czasami takie podkoszulki pod bluzke ale i tak wyłażą.Jednak jak ma body to wiem ze ma plecki zakryte:sorry2:

Idę dać dziecku jeśc bo przecież głodna przyszła z przedszkola:sorry2:

Ja jestem a mój mały spioch jeszcze dosypia :-) pamietam jak marzyłam o takiej sytuacji a teraz jakoś tak dłużej nie moge spać z nia Tylko pewnie znów nie uśnie w dzień coś za coś.
W niedziele w końcu przywieżliśmy Zuzi łóżko ze wszystkim wyposarzeniem ,pościelą oraz stolikiem z krzeselkami :happy2: obie jestesmy wniebowzięte a łóżko jeszcze lepiej wygląda w domu niż w sklepie Dziś jeszcze nie spała bo nie mieliśmy czasu przemeblować i go przeniesc może dziś. No i wczoraj wieczorem jeszcze na maksa sie wystraszyliśmy bo juz myślałam ze trafie na porodówke ale odpukać wszystko sie uspokoilo bo jeszcze nie jestem gotowa psychicznie ,tyle ze torbe spakowalam A i mały ma przykaz rodzic sie od rana bo wieczorem to nawet nie mam siły noga ruszyc.;-) W czw. albo piatek na wizyte i zobaczymy

Iwonka ciekawe jak Zuzka jadlaby w przedszkolu bo ona np. uwielbia jesc u kogoś ,zwlaszcza jak obiad to czasem sama sie dopomina nawet u malo znanych osób My wczoraj też pierwszy raz przepaliliśmy bo było 4 stopnie ,oczywiście P. zagotował wode w piecu żarem:baffled: dobrze ze to nie ja pale

Cosmo zdrówka dla Majeczki

Keyko mam właśnie z 3 pary takich spodni z ciuchów bo do h&m mam kiepski dostep zwłaszcza teraz,tylko one już zniszczone i jedne robia sie małe zobaczymy jakoś bedzie zwłaszcza jak rajtki trzeba bedzie ubierać

Witam Was Kochane,

Pamiętam o Was i cały czas myślę...przepraszam, że nie piszę, ale nie mam do tego głowy, u nas nie za ciekawie (pomiędzy nami ok- tak dla wyjaśnienia, wszyscy zdrowi), to tyle...mam nadzieję, że wkrótce się odezwę, jak będę miała luźniejszy umysł, teraz niestety zawala mi wiele ważnych spraw moją głowę, nie chcę stracić kontroli nad moim optymistycznym myśleniem dlatego nie mogę się odciągać od tego co teraz mnie zakrząta

Całuję Was mocno

witam kto ma ochote na kawke i czekolade ..??

Dotkass no to powodzenia trzymaj sie, wazne ze zdrowi jestescie

Sylwia mały rozrabiaka juz pokazuje kto bedzie rzadzil hehe, super z łózkiem ja sie boje strasznie nie maszerowania ale usypiania bo wkładam go i spi a tak by jeszcze biegał. po mieszkaniu, co do jedzenia to mały u kogos nie ma czasu nigdy jesc ale pamietam zawsze mama moja mowiła ze my jedlismy u obcych jak bysmy nigdy nie jedli

U nas baaaardzo słonecznie sie zapowiada dziś

reklama
Dotkass pamietamy te z o Tobie ,zaglądaj choć czasem do nas..życzę aby wszelkie problemy odeszły,.:tak:

Wiki na urlopie i rano wstajesz? ;-) Ja moge sie napić zaraz kawki ale do Karpatki:-pwczoraj znow robiłam i juz kawałeczek zostało:sorry2:Moje dziewczyny tez bardzo lubią:tak:

Słonko tez świeci od rana,pranie sie kreci.Mam nadzieję że ładnie wyschnie na dworzu:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry