reklama

Majóweczki 2008

dzień dobry...
w końcu dorwałam się do kompa, bo mój R pojechał na ryby....

Szopku, ja jestem na urlopie, stąd moja nieobecność (chyba dłuższa niż zwykle) na BB, dopiero dziś mi się udało...
dziś z resztą udało nam się z Matim wyjść na dłuższy spacer, bo pogoda w końcu piękna, ale wróciliśmy do domu już po godzinie, bo mój towarzysz zasnął w wózku i spał w domu jeszcze 3 godziny...musiałam go wnieść w wózku i z zakupami na II piętro

Keyko,dzięki za życzenia udanego urlopu - jedno jest pewne pobyłam z moimi chłopakami :-p

Migotka, świetna pogoda nam się trafiła na urlopy, nie ma co....:wściekła/y: a co do teścia to szkoda słów....

Iwonka, ja kupiłam Matiemu w PEPCO bodziaki z długim rękawem po 5,99 za sztukę - niby rozmiar 18-23 m-ce a są na niego za duże i za szerokie...:szok:

Puchatko, tylko pogratulować Ci organizacji:tak:

Dotkass, jeśli zajrzysz, to zdrówka dla Amelki
Mati własnie konsumuje pomidorówkę, a dla wędkarza mam golonki upieczone, ja w piątki nie jem mięsa, ale mój R nie praktykuje tego, więc niech chłopak ma :tak:

reklama
Anusia, ja sobie obiecałam, że już nigdy więcej urlopu tak późno, najdalej do 15 sierpnia, a najlepiej to w lipcu.

Kwiateczek, teść widział mnie raz, jak jeszcze nie był teściem (długo nie wiedział, że nim jest :-D), a teraz stwierdził, że byłam ładniejsza na twarzy jak byłam grubsza. A ja mu na to, że ja nigdy nie byłam grubsza, no chyba że w ciąży. Więcej w moją stronę uwag nie pamiętam, ale mego chłopa to na każdym kroku się czepiał.

Witam się przed weekendowo.
Pakujemy sie i jedziemy do moich rodziców. M w delegacji, a od pon ma urlop i będzie u swoch rodziców. Cały tydzien bez chłopa:sorry2::-p

Anusia, migotka szkoda,że pogoda wam nie dopisała.

Hannah mój M jak się dowiedział, że będzie za pierwszym razem dziewczynka, to w ramach jak dla mnie pocieszenia kupił sobie kolekcjonerski model lego technic. Złożył go, a później chwalił się znajomym. A 3 miesiące temu go sprzedałam i kupiłam dla Miśki łóżko i pare ubrań:-p;-).

Wczoraj trochę się przeforsowałam na zakupach. Musze zwolnić obroty. Czuje sie "rozklekotana", tak miałam w pierwszej ciąży ostatnie 3 miesiące jak chodziłam za długo, to pobolewały mnie łączenia w miednicy:sorry2:.
Miśka ma juz buty na jesień, a ja zastanawiam sie nad kupnem "gumame" dla siebie (kalosze:-D). W ciągu tygodnia zjechałam lub zgubiłam fleki w dwóch parach butów, a tak miałabym spokój.

Miłego weekendu dla wszystkich:-):tak:

Witajcie.
Jak mnie nie było, to skrobałyście na potęgę, a jak wróciłam, to ni ma co czytać :-p

Keyko, oszczędzaj się, bo jeszcze trochę Ci jeszcze zostało, a co to będzie jak się całkiem rozklekotasz ;-)

Życzę wszystkim miłego dzionka. My dziś do babci do centrum wybędziemy, może kupię sobie jakąś cienką kurteczkę na jesień.

witam z rana

3 dni przedszkola a Maja już ma gardlo zawalone :wściekła/y:
jeden plus to taki, ze uwielbia chodzić póki co i dzisiaj była rozczarowana, że nie idzie, Musze ją jakoś podleczyć do pon a jak nie to trudno posiedzi z tydzień w domu.

Iwonka na nasze duze dzieci w H&M kupisz bodziaki.. oni tam mają zaniżone numery. Drogie ale super jakościowe

Witajcie dziewczyny

Przepraszam ze sie nie odzywam ale mam dola i brak weny do piania poki co zyje maly chodzi do zlobka z radoscia ale juz przynosi jakis dziwne zachowania i nie wiem o co mu chodzi:baffled::baffled: wczoraj w akcie buntu rzucil sie na ziemie i zaczal plakac a potem zawiesil sie na drzwiach i tak sie darl ze w zyciu go takiego nie widzialam :no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Iwonka ja mam ta pralke z suszarka ale korzystalam z tej suszarki moze z 3 razy... bo zwykle zapominalam ustawic program prania z suszeniem tylko ten podstawowy.. Szczerze jestem bardzo zadowolona a mam pralke z BECO z promocji bez VAT.. To napewno duza pomoc:tak::tak: i mam duzo roznych dziwnych programow ale nie korzystam system niemnacy na rzeczy delikatne itp...

kayko0- zestopuj troszke to dopiero 18 tydz.. a jak w pracy?? Wiedza juz bo nie wiem czy pisalas bo ja ostatnio zamotana jestem:sorry2::sorry2:

Ja za miesiac chyba zaczne szukac kombinezonu dla Adama bo potrzebuje 2 czesciowy juz na ten rok ale nie wiem czy nie lepiej poczekac do listopada jak bedzie juz przecena:tak::tak:

Zycze milego dnia my zmykamy na spacerek i rowerek:tak::tak:

[/QUOTE]

EDIT
Muszę kupić body na zimę dla Klaudii bo gołe plecy ciągle teraz.W sklepach nie ma takiego rozmiaru,bo to na 98 minimum musi byc.Popatrze na allegro.Hej dziewczyny co handlują na allegro ,macie jakięs body na ten rozmiar?[/QUOTE]

troszkę się wtrącę, ale wybaczycie ;-)

Iwonka tak jak pisała Cosmo H&M są takie ;-), ja np. mam z Primark roz. 86cm ale wg wymiarów to moja nosi 92cm, a one są dużo za duże, z George jest rozm. 86/92cm i te są też większe :-) trzeba dokładnie zmierzyć długość plecków i dobrać rozmiar ;-) ja z długim rękawem będę miała na drugą środę ;*

Iwonka pytałaś o pralkę z suszarką, ja mam taką i suszę nią zimą i jak mi coś mega potrzebne na za 4h :-) bo ja mam Ardo i tam jest najdłuższe suszenie na 240min, ale można też brać na krócej i podsusza extra! Tylko ta moja pralka ma już 10 lat ;-) teraz pewnie są lepsze...

Witam
Iwonka ja mam tez pralko-suszarke taka Hotpoint WD420 - Read Expert Reviews
stara juz jest,mam ja 4 lata chyba.nie susze teraz bo mam podworko a zima na kaloryferach susze ale w poprzednm mieszkaniu uzywalam.grubsze rzeczy dluuuugo sie suszy,cienkie momement:tak:niektore ubrania mi sie kurczyly:baffled:
co do body to czemu chcesz je kupic?nie lepiej koszulki???body byle dobre do pampersow,nie beda przeszkadzac w kroku??ja to mam jeszcze paczke nowiutkich 2-3 lata.kupilam ale Kondzio sie odpieluchowal wiec nie byly potrzebne:sorry:
Minka ja to kupowalam w tesco..chereoke:tak:uwazam ze sa super,nie rozciagaly sie:-)

ide sprzatac:baffled:cos mnie spanie lapie:sorry: Kondzik spi zastanawiam si czy nie polezec:-p

reklama
Hej ja dzis pół na pól do 2 tryskaląm energia a teraz najchetniej to bym usnela ,troche teraz poleżaląm bo dziadek wziąl w końcu Zuzkę
Jutro jak wszystko sie dobrze ułoży to rano jedziemy po łożko zuzi do Krakowa ,troche sie boje tak daleko bo Cyprian delikatnie mówiąc nie lubi jeżdzić autem ,wbija mi sie strasznie w krocze i mam wrazenie że urodze ale może bedzie wyrozumialy bo chęc wyrwania sie z domu jest o wiele silniejsza :tak: Nawet torby nie moge wziaść boi gdzie łóżko zapakujemy .Ale odpukać ostatnio jakoś doszlam do przekonania że donosze spokojnie jeszcze te 2 tygodnie .
Póżniej musimy wrócić na imieniny teścia ,wole wpaśc popołudniu niż stresować sie cały dzień relacjami Zuzy z kuzynami a gorzej z ich rodzicami zwlaszcza jednymi

Body Zuzce też chyba już nie kupuje zwlaszcza że już sama sobie ściąga spodnie i majtki i idzie sie wysikać ale nie powiem gołe plecy mnie denerwują a najbardziej spadające prawie wszystkie spodnie ,nie wiem co zrobić jakieś paski ,szelki bo nawet trudno znalezc tak wąskie Póki co ubieram dluższe bluzki w ramach golych pleców a spodnie ostatnie co nie spadaja póki jeszcze coś snie szybko

Keyko oszczedzaj sie ,ja też szalaląm do 20 tygodnia apotem już zaczelo sie walić , a M. nie mógl by troche tego urlopu spedzić w domu żeby cie odciążyć ja bym mojego zabiła jak by mi tak wyjechał i z wszystkim zostawił

Suszarki nie mam nawet nie wiruje na najwyższych obrotach bo strasznie wymiete bylo ,ciekawe jak w suszarce mnie też denerwuje to wilgotne pranie ,musze ogólnie dokupic jeszcze jedna suszarke stojakowa bo ostatnio ledwo starczała Dziś wypralam pierwszy raz kocyki w dzidziusiowym proszku ,miło znów poczuć ten zapach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry