reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hannah u Ciebie choć zaowocowało tym ząbkiem a u nas marudzenie małej chyba 3 dni, czekam na ten 8ząbek i nic... u Ani nie pamiętam wcale ząbkowania, przeszła bardzo lajtowo, za to Wiktoria odbiera za dwie: pęknięcie każdego dziąsła na ząbek to nocka z gorączką...
Kwiateczek zdrówka dla Kondzia, moja Anula właśnie dziś też poległa w gorączce...

zdróweczka wszystkim życzę!

U nas bez gorączkowo na szczęście.

Kwiateczek
bidulka Kondzio. On jest taki lichy na zdrowiu. Ciągle coś się jego przyczepia. :no:
A jak tam twoje oko? Nie było nawrotów od tamtej pory?

Witam z rana,

Byłam o 8 w mieście straszny mróz, dobrze, że słońce świeci...

Zasiadamy do śniadanka z Mamą i Amelcią a potem ciąg dlaszy plot :-)

Miłego dnia

Hej Dotkass
za 2 dni testujesz czy tylko suwaczek sluży monitoringowi długości cyklu?
Mój poprzedni cykl trwał 21 dni:szok:. Ciekawe kiedy teraz okres dostanę. Coś się nie mogę ureglować z tą Mireną.

reklama
Dotkass
nie teraz to kiedy indziej. Choc nic nie jest jeszcze przesądzone. W jednej i drugiej ciązy przed testem czulam się jak na okres.
Za drugim razem jednak było troszkę inaczej. Troszke zła byłam że dziecko mi wyjdzie na grudzień.:no: A mialam takie plany...Ale nie ma tego złego. Jest Bobciu kochany.:tak:

Do góry