tolka23
Najszczęśliwsza mama
jestem znowu ;-)
jeśli chodzi o spanie to wczoraj spałam tak jak mówiłyście z poduszką pod prawa nogą
trochę dziwnie ale ogólnie tak sypiam tylko bez poduszki ;-) bo inaczej nie dam rady
nie raz przekręcam się na drugi bok ale to tylko na chwile :-)
Ja też jeszcze nie mam nic kupione
ale chyba poczekam jeszcze do końca 6 miesiaca i dopiero wtedy wyruszę na zakupy
a teraz postaram się odłożyć trochę kaski na zakupy ;-):-)
wszystko nadrobiłam i odpisuje :-)
Wiktoria - fajna ta stronka ;-)
Ja też jestem tego zdania że co swoje to swoje ;-) :-)
juana - gratulacje dziewuszki :-)
Polka - gratulacje ruchów Zosi ;-)
Kamilka - nio to dla Ciebie to dobrze wcześniej iśc bo niewiadomo co potem będzie ;-) Ja muszę wkońcu zadzwonić do szpitala i się dowiedzieć od kiedy się zaczyna nowa sesja szkoły rodzenia ;-):-) nio a u Mnie też po lewej stronie czuje ruchy ale lekarz powiedział że to chłopak ;-)
więc nie wiem już
zobaczymy w czwartek
u Mnie też dzisiaj ma być ksiądz ;-) właśnie na niego czekamy
anusiasac - u mnie tak samo ;-)
cfcgirl - biedaczku :-( ale to napewno nic groźnego ;-)
trzymam kciuki 
Madamagda - odpoczywaj jak najwięcej
oj to musiało boleć 

jeśli chodzi o spanie to wczoraj spałam tak jak mówiłyście z poduszką pod prawa nogą
trochę dziwnie ale ogólnie tak sypiam tylko bez poduszki ;-) bo inaczej nie dam rady
nie raz przekręcam się na drugi bok ale to tylko na chwile :-)Ja też jeszcze nie mam nic kupione
ale chyba poczekam jeszcze do końca 6 miesiaca i dopiero wtedy wyruszę na zakupy
a teraz postaram się odłożyć trochę kaski na zakupy ;-):-)wszystko nadrobiłam i odpisuje :-)
Wiktoria - fajna ta stronka ;-)
Ja też jestem tego zdania że co swoje to swoje ;-) :-)
juana - gratulacje dziewuszki :-)
Polka - gratulacje ruchów Zosi ;-)

Kamilka - nio to dla Ciebie to dobrze wcześniej iśc bo niewiadomo co potem będzie ;-) Ja muszę wkońcu zadzwonić do szpitala i się dowiedzieć od kiedy się zaczyna nowa sesja szkoły rodzenia ;-):-) nio a u Mnie też po lewej stronie czuje ruchy ale lekarz powiedział że to chłopak ;-)
więc nie wiem już
zobaczymy w czwartek
u Mnie też dzisiaj ma być ksiądz ;-) właśnie na niego czekamy anusiasac - u mnie tak samo ;-)
cfcgirl - biedaczku :-( ale to napewno nic groźnego ;-)
trzymam kciuki 
Madamagda - odpoczywaj jak najwięcej

oj to musiało boleć 

i coraz lepiej mi idzie, ale nie ma to jak spanie na prawej stronie ;-)