reklama

Majóweczki 2008

jestem znowu ;-)

jeśli chodzi o spanie to wczoraj spałam tak jak mówiłyście z poduszką pod prawa nogą :tak: trochę dziwnie ale ogólnie tak sypiam tylko bez poduszki ;-) bo inaczej nie dam rady :no: nie raz przekręcam się na drugi bok ale to tylko na chwile :-)

Ja też jeszcze nie mam nic kupione :no: ale chyba poczekam jeszcze do końca 6 miesiaca i dopiero wtedy wyruszę na zakupy :tak: a teraz postaram się odłożyć trochę kaski na zakupy ;-):-)

wszystko nadrobiłam i odpisuje :-)

Wiktoria - fajna ta stronka ;-)

Ja też jestem tego zdania że co swoje to swoje ;-) :-)

juana - gratulacje dziewuszki :-)

Polka - gratulacje ruchów Zosi ;-):tak:

Kamilka - nio to dla Ciebie to dobrze wcześniej iśc bo niewiadomo co potem będzie ;-) Ja muszę wkońcu zadzwonić do szpitala i się dowiedzieć od kiedy się zaczyna nowa sesja szkoły rodzenia ;-):-) nio a u Mnie też po lewej stronie czuje ruchy ale lekarz powiedział że to chłopak ;-):-p więc nie wiem już :szok: zobaczymy w czwartek :tak: u Mnie też dzisiaj ma być ksiądz ;-) właśnie na niego czekamy

anusiasac - u mnie tak samo ;-)

cfcgirl - biedaczku :-( ale to napewno nic groźnego ;-):tak: trzymam kciuki :tak:

Madamagda - odpoczywaj jak najwięcej :tak::tak: oj to musiało boleć :confused::szok:

reklama
Magdamagda - co do tantum rosa - ja stosowałam, bo ginka mi zaleciła i ogólnie chyba jest ok.
Tolka - ja tez narazie staram się odkładać pieniążki i jeszcze nic nie kupione... ale po najbliższym usg zamierzam ruszyć na łowy i pokupować troszkę.:-)

No rzeczywiście w tym wieku żeby dziewczynka miała takie długie włoski niesamowite,
A co do mojej infekcji lekarze radzą naturalne sposoby czyli ząbek czosnku na nitce do pochwy, tampon nasączony kefirem niesłodzonym, albo clotrimazum na palcu do pochwy i na zewnątrz. To tak na przyszłośc gdyby którejś się przydażyło.

jesteśmy dziewczynki. Okazuje się,że to wina łozyska, dlatego,że jest nisko położone. Zbadali mnie dokładnie, ginekologicznie. Lekarz powiedział ,że jezeli sie powtórzy to natychmiast mam do nich wracac.
Poza tym obejrzalam sobie dokładnie oddział , lekarzy poznałam i nie boje się już nieznanego jezeli chodzi o poród. Do końca tygodnia mam wolne.
Cieszę sie,że tylko na strachu sie obeszło. Marysi serduszko wali jak opętane, co mnie i Michała bardzo uspokoiło.
Wybaczcie,że nie będe dzisiaj aktywna, ale musze się połozyć i odreagować ten stres.Całujemy Was mocno

Zgadzam się z Magdą, cfcgirl odpoczywaj jak najwięcej z Marysią to Wam dobrze zrobi. Będziemy na Ciebie czekać na BB:-)

Powiedzcie mi czy już śpicie na lewym boku, bo słyszałam że należy spać na tej stronie. Ja jakoś się zmuszam już od miesiąca:blink: i coraz lepiej mi idzie, ale nie ma to jak spanie na prawej stronie ;-)

Ja muszę się pochwalić, bo własnie sobie przypomniałam że dokładnie rok temu 7 styczna rzuciałam palenie. A to wszystko dla mojej niuni:-)

Słuchajcie kobitki mam prosbe czy ktoras z was dobrze w miare zna angielski, moja siostra musi cos do szkoly napisac ma juz po polsku ale miauczy ze nie u mie na angielski a ja jedynie co to niemiecki wiec mam problem, tego jest moze jak pol kartki A5 wiec nie duzo, pomogly byscie ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry