reklama

Majóweczki 2008

Aurelia
hehe nie wiem czy ty znajdziesz coś dla siebie, ale twój przyszyły mąż napewno, jak lubi majsterkować, albo jest złotą rączką.
Mąż otwiera sklep a art metalowymi i elektrycznymi na Reja to jest boczna Nowowiejskiej. Zresztą sklep ten była tam przez 30 lat, prowadził go teść z rodziną, ale że zmarł spółka się rozwiązuje i zaczynamy od nowa. :-):-):-)

Mam pytane, jestem po wizycie u lekarza, a akurat teraz dopadło mnie zapalnienie pochwy, w aptece już pytałam pni mi poleciła Tantum Rosa, mówiła że nie ma przeciwskazań na ulotce co do ciąży, ale chyba nie była pewna na 100 %. Czy któraś w was to stosowaław ciązy?

reklama
hej dziewczyny i ja jestem bylam odwiedzic mame pogadac sobie z nia i wogole a jak wrocilam to okazalo sie ze ma byc ksiadz i jak na zlosc przyszedl 20min po nas MASAKRA!! ale to sa zmory ci ksieza zlapal pieniadze i w nogi a nie pogadal tak od siebie tylko jakby ankiete zrobil i wyparowal.... a wogole to ja tez mam problem z ta krwia z nosa akurat mialam szkole w weekend a tu cale dni lala mi sie krew z nosa a w sobote to co chwile czulam ze mam mokro pod nosem a kolezanki mowily mi ze krew mi leci az sie baly ze cos jest nie tak hehee i chcialy mnie do szpitala wiesc hihihi a w niedziele bylam juz taka slaba ze juz do szkoly nie wstalam i caly dzien sie tylko kladlam i spalam

no to ja już po USG w maluszkiem wszystko w porządku ale nadal niewiadomo czy to córcia czy synuś bo pokazało że ma charakterek i najpierw wypięło się pupcią a potem podkurczyło nóżki ogólnie specjalnie się nie chciało pokazywać i choć mam filmik taki 10 min to zapłaciłam tylko 80 zł bo ginek uznał że on nie jest tak do końca zadowolony z efektu i dlatego policzy mi tylko tyle:-):-):-) zatem niespodzianeczka dalej przede mną :tak::tak:

Ciociu mamamagdo dziekujemy za odwiedzinki na blogasku :)
Puchatko no tak czxasami bywa ja z Vanesska do konca nie wiedzilamam co bede miec bo tak sie chowala.Dobrze ze jest wszystko ok:)

Iwonka
twoja córcia jest przecudowna, życzę sobie takiej dziewuszki kochanej, już nie mogę się doczekać kiedy ja swojej córeczce zrobię takie kucyczki hehe :-):-)

reklama
Madamagda dziekuje :) No ja tez sie nie moglam doczekac,jej wolno wlosy rosly i rozna a roznie jest to u dzieci,niektore maja dlugie wlosy od poczatku a nie ktore jak moja takie jakie ma.Mojej znajomej corcia to ma te wlosiska piekne i dlugie.Tu na zdjeciu jak maja po 1 rok i 8 miesiecy i zobacz jakie ma Olivia dlugie piekne warkocze....:tak::-)
179137.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry