reklama

Majóweczki 2008

cfc girl - czasem zdarza sie tez tak że skraca się szyjka macicy do tego stopnia że robi się małe rozwarcie, z którym swobodnie można donosic ciąże. Efektem tego są plamienia, tzw czop sluzowy wtedy sie moze poluzować. Ja tak miałam w pierwszej ciązy, ze od lutego miałam rozwarcie na opuszek palca a ciąże przenosiłam (urodziłam 19 czerwca) będąc w międzyczasie na dwóch weselach (w sensie, że duzo się ruszałam) Bądź dobrej mysli. Trzymaj się cieplutko

reklama
Cfcgirl a nie mozesz pojechac na jakas izbe przyjec przy szpitalu polozniczym??maja tam cos takiego jak sa jakies nagle wypadki??A jak sie nie uda dostac do gin to moze chociaz polez dzis jak najwiecej.Mam nadzieje,ze to nic powaznego.Trzymaj sie zdrowo z Marysia.

Dziewczyny jadę do szpitala. Rano miałam krwawe upławy i pobolewał mnie brzuch. Wziełam nospę ale nie pomogło. Dzwonilam na oddział do szpitala w którym będe rodzila i kazali mi natychmiast jechac.Boję się okropnie, ale mam nadzieje,że nie dzieije się nic złego...
Jak bedę coś wiedziała dam znać.
Pa

moja przyjaciolka ma cztery mc synusia i jak byla ok 7 mc miala rozwarcie na palec ilekarka ja wyslala na oddzial ale wszystko bylo ok.

Dobrze ze kazali jej jechac bedzie miala jakas opieke oby bylo wszystko ok

na pewno będzie...ja tez miałam takiego stracha jak zaczęłam brudzić po cytologii...ale na szczęscie wszystko okazalo się być w porzadku...z cfcgirl na pewno będzie wszyściutko w porządku...inaczej być nie może, przecież wszystkie musimy wspólnymi siłami dobrnąć do maja :tak::tak::tak:

Cfcgirl trzymam mocno kciuki,zeby wszystko bylo dobrze.Czekam niecierpliwie na informacje po wizycie w szpitalu.Ide sie polozyc bo mnie plecy bardzo bola.Pojawie sie wieczorem.

Witajcie majóweczki w ten niezbyt ladny dzien ale za to temperatura sprzyja malemu spacerkowi naprawde polecam....

cfcgirl TRZYMAMY KCIUKI ZA CIEBIE I MALENSTWO, trzymaj sie!!!

A co do tych wlosow na nogach to nie wiem ale ja tez mam ten komfort ze wcale prawie nie rosna a jednak bedzie chlopiec:baffled:, i u mojej kolezanki byla taka sama sytuacja bo pamietam jak przezywala ze teraz to prawie w ogóle nie musi sie golic a ma dorodnego synusia:tak:

Lania W jak u ciebie z ruchami u dzidzi? bo u mnie jak narazie nadal nic:-(
jeszcze troche i osiwieje ze zmartwienia:baffled: w ogóle mam taki malenki brzych ze prawie po mnie nie widac a przecierz to juz pólmetek:confused:jak ogladam Wasze dorodne brzuszki to rece i nogi mi opadaja:confused: ja jak wciagne troche to co mi wystaje to jestem zupelnie plaska.:szok:

reklama
Katja, a może ty masz tyłozgięcie macicy...jak lekarz cie badał, nie mówił ci o tym?? bo między innymi w takich przypadkach brzuszek jest rzeczywiście mały...ale to nic groźnego, bo podobno macica układa sie tak jak powinna być w czasie trwania ciązy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry