reklama

Majóweczki 2008

katja, ja miała podobne odczucia jak Ty że dzidzia się nie rusza powiem Ci tylko tyle czekaj spokojnie, a Cię maluszek zaskoczy, ja ruchy poczułam dopiero wczoraj i super uczucie. Tak jak mówią ruchy się czuje ok. 20 tc. :-)
cfcgirl mamy nadzieję, że będzie wszystko ok. bo nie ma innej możliwości:tak:
Ja też byłam na zakupach kupiłam 3 czapeczki dla noworodków i skarpeteczki dwie pary. Nie było łapek nie drapek:-D

reklama
Witam wszystkie dziewczynki!
Nie miałam czasu napisać w weekend bo to do szkoły, to z mężem do pracy jeździłam, dzisiaj pilnowałam dziecka szwagierki. Wymęczyło mnie dziecko, bo takie 2 letnie to najciekawsze świata jest.

Nie nadązyłam jeszcze przeczytać wsztskich wpisów ale mam nadzieję że u was wszystko w porządeczku.

Ja jakaś słaba ostatnio jestem, dostałam narazie tylko zwolonieie na 2 tygodnie, ale 14 styczna na połówkowym powiedział lekarz że już wypisze na resztę tygodni.
Cały czas mam katar, w sobotę siedzieliśmy u znajomych i poczułam nagle że cieknie mi z nosa, kolega zwrócił uwagę że leci mi krew. Cała się upaćkałam, czułam się bardzo słaba, bo wcześniej dałam sobie w kość sprzątaniem w domku, a mąż jeszcze chciał żebym poprowadziła auto w dosyć długą podróż, także już całkowicie czułam się wypompowana i może dlatego.
Nawet nie chce mi się robić zdjęć brzuszka, może ten tydzień sobie odpuszczę.
Jeszcze na dodatek znowu mam infekcje, tz zapalenie pochwy i znów muszę celibacik urzadzić i leczenie.

Ja też jestem na naszej-klasie Magdalena Andruszko:-):-)

Katja - no u mnie dalej ruchów brak... ale cierpliwie czekam... Oczywiście troche się stresuję, a do usg ponad 2 tyg. jedynie dzis i w srode wizyta u gina, ale bez usg to nie to samo...
Magdamagda - z tym osłabieniem to niestety chyba tak musi być... ja też ciągle podziębiona, krew z nosa często leci no i z dziąseł podczas mycia ząbków...
A co o infekcji... no niestety też częsta przypadłość... ja już na szczęście po celibaciku.;-)

Dziękuję Łania, Aniusiac!
Nadrobiłam zaległości.
Aniusia przecudownie razem wyglądaliście, jeszcze raz GRATULUJĘ!!!
CFCGIRL
trzymaj się kochanie, trzymamy kciuki, musi być dobrze.
Iwonka, Wiktoria
widze że pytałyście o mnie, dziękuję za troskę, ale czasami brak czasu i sił na przesiadywanie, no i jeszcze ta szkoła w weekend.
Majóweczką które dowiedziały się o płci GRATULUJĘ!!!!

Byłam wczoraj w naszym sklepie, otwarcie 25 styczna, ale jak zobaczyłam mojego ukochanego w czarnym skórzanym fotelu, którego dostał od Zdrojewskiego (byłego prezydenta Wrocławia) to aż mnie duma zżerała, że tak sobie daje radę, chociaż z drugiej strony, mamy dla siebie tak mało czasu teraz.
Muszę go chwalić i mówić że się uda, bo inaczej się załamie od nadmiaru roboty.
Narzazie staram się go wspierać, przynosząc mu jedzeniedo pracy, czy przygotowyjąc projekty wystroju wnętrza.

A tak z innej beczki, to mam takie ruchliwe dzieciątko w brzuszku że szkook. Ciągle się wierci, w nocy nie daje spać, dzisiaj aż zwinełam się z bólu jak kopneła gdzieś we wnętrzności. Pierwszy raz zabolało.:-p

Moje dzieciątko tez nieźle daje popalić...w sobotę bawialm się latarką, ale bylo mało reagowne, za to w nocy pokazało na co je stać...ze 2 godziny tak mnie kopało, a mój dowcipny łosiek podsumował, ze juz chyba sie przekonałam, że z Jego dzieckiem nie warto zadzierać :tak::-D:-D:-D:-D

witam:-)cfcgirl trzymam kciuki zobaczysz wszystko jest ok:tak:magdamama oszczedzaj sie i duzo odpoczywaj:tak:mnie krew z nosa nie leci za to bardzo mnie boli krzyz:-(ale tez czuje sie oslabiona jak sie za bardzo przemecze :blink:zmykam robic obiadek trzymajcie sie majoweczki do pozniej;-)

reklama
Cfcgirl musi być dobrze, napisz jak tylko wrócisz. Mam nadzieję, że to nic groźnego kochana.
Madamagda, może wpadnę do tego waszego sklepu obadac teren?? Podaj jakieś namiary, jak bedzie otwarty!!
A mi coś dziś słabo, nie mam na nic siły, spałabym cały dzien...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry