reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej jestem i ja... wiecie co mnie wczoraj tak wzielo na ten kompot z jablek i prazone jabluszka do chcela ze wlasie to robie bo juz mi jezyk ucieka tak mi sie chce tych jablek... aaa i pierwsze co to dzis kawa bo wczoraj caly dzien przespalam... dzis nie zrobie tego bledu...

Witajcie majóweczki :-)

coś Mnie boli dzisiaj głowa :-(

asiaa27 - zaproszenie Ci wysłalam :-)

anusia - zdięcia z Zakopanego bardzo ładne :-) pięknie wyglądałaś :tak::tak: mój brat z bratową maja takie same obrączki ;-)

kamilka - długo chodzisz na szkołe rodzenia?? Ja mam zamiar się wybrać ale nie wiem czy to nie za wcześnie :confused:

narazie tyle odpisałam nie mam więcej czasu :confused: muszę już wychodzić z domku :tak: nadrobię później i poodpisuje
buziaczki :-)

do szkoly rodzenia nie chodzi sie dlugo u nas jest 5 spotkan a sa one dwa razy w tygodniu czyli chodzi sie dwa i pol tygodnia i uwazam ze ie jest wczesnie kurat dobry moment bo mozna zrobic cwiczenia nic jeszcze ie boli i nie ciazy.... hehe a ze ja mam rwe kulszowa i moze byc tak ze nie bede chodzila juz w 8 i 9 mieisacu to staram sie teraz chodzic....

hej wiecie co sie dowiedzialam.... ze jak dziecko kopie w wiekszej czesci po prawej stronie brzucha to podobno chlopak bedzie a jak po lewej to dziewczynka u mnie to chyba prawda poniewaz mnie mala kopie po lewej a lekarz stwierdzil ze dziewczynka hehehe a co do tych wlosow na nogach tez mi sie sprawdzilo... bo bylo w tym tescie co robilam czy rosa bardziej wlosy na nogach czy nie i jak nie to dziewczynka a jak tak to chlopiec... hehehe a mnie wlasnie nie rosna prawie wcale...

Kamilka - właśnie od jakiegos czasu zastanawiałam sie jak to było z tymi włosami na nogach bo zauwazyłam że mi bardzo wolniutko teraz odrastają i uczepiłam się kurczowo mysli że to na dziewczynkę tak jest. A teraz mi potwierdziłaś! :-) Oby się sprawdziło! Ja na usg ide 24 stycznia i wtedy może sie dowiem :sorry2:

Cześć Dziewczyny!

No ja też dziś dopiero koło 10tej wstałam...
Ale od jutra powrót do pracy po dwumiesięcznej przerwie spowodowanej zwolnieniem, czego już się boję... Tzn. dzis mam wizyte u lekarza i pewnie znów będzie próbowała wysłać mnie na zwolnienie, ale tym razem się nie dam...
Muszę wrócić do pracy, bo za bardzo rozleniwiam się w domu i mam coraz większy problem ze zmobilizowaniem się do czegokolwiek.:-(
Kamilko - z tymi włosami to też tak słyszałam... a mi też chyba jakoś wolniej rosną, albo mi się wydaje. Po Twoich ostatnich opowieściach, też od lutego (jak będą miejsca) spróbuję pójść do szkoły rodzenia, bo teraz jednak łatwiej niż pod sam koniec ciąży. Pozatym w styczniu mieli już podpisać umowy i znów mają być bezpłatne kursy organizowane.

Miłego poniedziałku Wszystkim!

hehehe a ja wlasnie mam tak ze jak ogole nogi to moge dopiero po miesiacu znow golic...:tak::tak::tak: ale w szkole sie dowiedzialam na studiach na anatomi ze to wcale nie jest przesad z tymi wlosami poprostu na chlopca wytwarza sie wiecej meskiego hormonu i dlatego kobieta ma wiecej....wlosow....:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry