reklama

Majóweczki 2008

Witam wieczorkiem :) Dzis nie mialam niestety czasu posiedziec na BB a od jutra postanowilam wrocic do pracy wiec pewnie bedzie go jeszcze mniej, ale przynajmniej nie bede sie nudzic :-)Mam nadzieje ze moja dzidzia nie ma nic przeciwko :)

reklama
Juana gratuluję dziewczynki :-)
Aniusia na zdjęciach wyglądasz prześlicznie i rzeczywiście, brzuszek malutki się wydaje :-)

Bardzo jest mi nie na rękę, że wróciliśmy do pampersów, ale to oczywiście wina tego wyjazdu, zmiana przyzwyczajeń i snu, i żywienia... wszystko na raz. No trudno, może sobie nie długo Oliwka przypomni co i jak :tak:.
Gdy ja rodziłam Oliwkę to na czas porodu dostałam szpitalne wdzianko ;-) i było mi naprawdę wszystko jedno w tym momencie. Potem po umyciu przebrałam się już w swoje. Oczywiście torbę miałam ogromniastą, a w niej wszystko co trzeba (bo chyba zaczęłam powoli pakować ją w 7-mym miesiącu), ale okazało się, że dużo rzeczy udostępnia szpital: ubranka dla dzieci, pampersy, podkłady. W każdej sali wisiała kartka, że przed opuszczeniem szpitala można (ale nie trzeba) pozostawić jakieś ubranka dla innego noworodka. Takie rzeczy jak ręczniki, sztućce to już trzeba było mieć ze sobą.

Ostatnia edycja:
Halo Madamagda zawsze bylas pierwsza...co sie dzieje z toba?
Ja zaraz zmykam do marketu pom plyty gipsowe i stelaz do nich bo bedziuemy robic takie schowki w lazience,przedpokoju i pokoju dzieci :)

Witam Was, co tak pusto? o tej godzinie??? Gdzie Wy się podziewacie????
Słuchajcie dopiero wczoraj późnym wieczorem poczułam ruchy Zosi, ale extra, takie bąbelki czy co, nie wiem jak to opisać ale jestem pewna,że to mała.:-)
Życzę Wam miłego dzionka, ja dziś wybieram się na zakupy kolejne dla Zosi:-)

Hello Majóweczki!
Dziekuje wszystkim za miłe komentarze jesli chodzi o zdjęcia z naszego ślubu:-)
W ten dzień naprawde czułam sie wyjątkowo i chyba ponownie zakochałam sie w moim mężu jak na mnie patrzał przy składaniu przysięgi, nigdy nie zapomnę tego jego ciepłego spojrzenia, ani na sekunde nie odwrócił oczu!

Dzis ide na badanka USD 4D, pół nocy nie spałam bo mi sie śniło jak to bedzie,
pewnie dowiemy sie szczegółów i przede wszystkim płeć dziecka:-)
Ale mnie teraz dzidzia kopie, pewnie smakują mu delicje bo sie objadam :-)

Pozdrawiam:-)

Witajcie :)

gratuluje poznania płci kolejnych majowych dzieciatek :)

zdjęcia ze ślubu piękne, ślicznie wyglądaliście :) podróż poślubna widać, że udana :)

Polka super uczucie te muśnięcia ;-)
iwonko udanych zakupów no i szybkiego konca remontu...

jak ja rodziłam to rzeczy dla mnie dawał szpital, dla maluszka trzeba było mieć swoje...

reklama
No to sie melduję!
Muszę troche popracować kompie mimo, że jestem juz na zwolnieniu, ale mase papierkowej roboty mi zostało :baffled:

Aniusia - delicje chętnie bym zjadła, ale narazie wcinam śniadanko - chlebek z serkiem białym i rzodkiewką, mniam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry