reklama

Majóweczki 2008

reklama
ja w zyciu bym nie zalozyla czyjegos.... ze ktos w tym byl nie wiem ale jestem raczej taka ze sie brzydze... musze miec swoje a tym bardziej moje dzieciatko....

a mi tam wisiało co mi zakładaja i co mam na sobie bo jak mnie juz zaczeły napierdzieac skurcze to miałam wszystko dosłownie w ...pupci :-p

ale ogólnie to wole swoje ciuchy ....a maluchom zakładają kaftanik , pieluche i zawijaja w bet i tyle.
Potem jak już masz dziecko przy sobie to juz robisz sobie co bedziesz chciała :)

no tez sie zdziwilam ale powiedzieli ze wszystko jest ok i mozna isc do domku;-)teraz mam nadzieje ze tez tak bedzie;-)no chyba ze mnie czeka cesarka:baffled:oby nie:no: a sioooooo:blink:uciekam sie kapac do jutra dziewczynki :-)dobranoc milych snow i mocnych kopniaczkow od dzieciaczkow;-):-p

a ja tez bardzo lubialam ryz z cynamonem ale kiedys wyczytalam ze jest dosc niezdrowy w jakis tam ilosciach bo cos zawiera trzeba bylo by poczytac. Ja przed chwila obejrzalam fajna komedie na jedynce

Sluchajcie mam wrazenie ze od jakiegos czasu nie odzywa sie madamagda, mam nadzieje ze wszystko z nia wpozasiu :-):-)

Jejku jak się tak naczytam o tych koszulach, podkładach itd, to aż mi się nie chce iść rodzić!:baffled: Moja koleżanka spakowała sobie mega torbę do szpitala z rzeczami i wiecie co? Kazali jej powyciagać z tej torby tylko niezbedne rzeczy, a reszta sio do domu:tak:, masakra.

hura, hura, hurrra!
chyba bedzie dziewczynka!

jestem wlasnie po wizycie u nowego lekarza, nie dosc, że dziewczynkę wypatrzył, to jeszcze był bardzo dokladny i wszystko ładnie pomierzył, poogladał, jstem bardzo zadowolona, chybe zmienie lekarza, tym bardziej, że facet jest ordynatorem. Koleżanki mi go poleciły i chyba bede u niego rodzić.
Moja dotychczasowa lekarka jakas taka "niewygadana", niby ok, ale strasznie ją trzeba ciągnąć za język, żeby sie czegoś dowiedzieć... no i okazało się, że nie zrobiła mi odczynu Coombsa w 12 tyg. a powinna, cholera jasna!

lece spać, chociaż nie wiem, czy zasnę z tych emocji, ze dziewczyna ma być! (mam sie nie nastawiac narazie 100procentowo, bo podobno do 28 tyg moga jeszcze zstąpić jąderka z jamy brzusznej, ale jak tu się nie cieszyć???)

dobranoc!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry