reklama

Majóweczki 2008

cfcgirl bardzo sie ciesze ze wszystko jest ok:-)a teraz oszczedzaj sie i jak najwiecej wypoczywaj:tak:Aniusia gratki wielkie:-)Sylwia85 dobrze ze nic ci sie nie stalo i ze z dzidzia ok:tak:uwazaj na siebie;-)ja tez uciekam lulu:blink:

reklama
Witam, chyba jestem pierwsza :tak::tak::tak: ale to dlatego, że pierwszą stronką po uruchomienia komputerka w pracy jest BB:-D:-D:-D chyba jestem już uzależniona:szok: ale nie wyobrażam sobie dnia bez naszego forum... szkoda tylko, że po 16, jak juz jestem w domku, nie moge do Was dołączać, bo wtedy moja dzidzia odpoczywa od komputera po 8 godzinach spędzonych głównie przed monitorem i do kompa zasiada mój łosiek :-)

cfcgirl, Bardzo się cieszę, że wszystko okazało się byc w porządku i przy okazji zobaczyłaś tez oddział...więc nie ma tego złego....ale mam nadzieje, że więcej żadna z nas nie będzie tak starszyła pozostałych :no::no::no:
Anusia, gratuluję córuni, na pewno będzie taka sliczna, jak jej mama, bo na zdjęciach, które wrzuciłaś ostatnio wyglądasz naprawdę cudnie :tak::tak::tak:
Madamagda, ja też w styczniu rzuciłam palenie, ale 29 i to już 3 lata temu...teraz rzuca mój łosiek i nawet nieźle mu to idzie...pomaga sobie nicotetkami, ale ja i dzidziuś zdecydowanie wolimy świeży miętowy zapach, niż smród fajek...;-);-);-) a swoją drogą, wracjąc do sklepu, który będzie prowadził Twój mąż, to my moglibyśmy tam znaleźć coć dla siebie, bo my z kolei zajmujemy sie sprzedażą części i maszyn rolniczych, więc jeśli macie śrubki, podkładki, nakrętki.....:-D:-D:-D

witajcie z ranka :-)

ale Mi dzidziuś wczoraj dał koncert cho cho cho :-p

Kamilka - dziękuje za rade :-)

Wiktoria - ale Ja nie pocieram mocno brzuszka i nawet często go nie masuje jedynie rano jak samruje się zjaiką i wieczorkiem po kąpieli oliweczką :-)

sylwia - ja na wszelki wypadek wybrałabym się do lekarza przebadać się i sprawdzić czy z dzidzią wszystko wporządku ;-):tak:

anusiasac - u Mnie tez pierwszą rzeczą którą robie to włączam kompa a potem wchodzę na BB :-) tez jestem uzależniona ;-):tak:

Jestem już i lece zaraz zrobić sobie kawkę - mam pyszna jagodzianke tuz obok siebie i juz nie mogę sie doczekać kiedy ja pochłonę :-D
cfcgirl - super, że wszystko ok
sylwia - no tak, przybył nam brzuszek i czasem trudno złapać równowagę jak sie człowiek potknie. Dobrze że nic Wam się nie stało. :tak:
aniusia80 - gratuluje córeczki (no i zazdroszcze troszkę):-p
puchatko - ja tez pozostaje w nieświadomości co do płci i staram sie nie nastawiać kiedy idę na usg że sie dowiem bo z Mieszkiem dowiedziałam sie bardzo późno.... No ale ciekawość jest niesamowita! :oo:

Witajcie słoneczka!
Ja też uzależniona pojawiam się prawie codziennie w miarę możliwości. Jeszcze gniję w łóżku, tz wygrzewam się bo próbuję likwidować katar.
Aniusiac
no to wpadajcie hehe, branża rzeczywiście pokrewna.
Anusia
GRATULUJĘ córuni.:-):-)

witajcie, jestem "nowa" choć podczytuje WAs od poczatku, więc troche czuję się jak stara znajoma :-). Mam termin na 5 maja, od dzisiaj jestem na L4, bo w pracy ciężko już mi było wysiedzieć. Jestem mamą 3 letniej MAI.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :tak:. A tak poza tym to dziś mam wizytę u lekarza i może dowiem się kto tam mieszka w środku....

:-D:-DMaja28, Witamy serdecznie:-D:-D jak tylko się dowiesz, kogo nosisz pod serduszkiem, to daj znać, a Iwonka wpisze Cie do listy majóweczek :tak::tak::tak: im nas więcej tym weselej :-):-):-)

Madamagda, jak będziemy w pobliżu, to na pewno wpadniemy....dzieli nas jedynie jakieś 500 - 600 km, ale co to dla nas :-D:-D:-D

Nie wiem, dlaczego, ale mam dzisiaj jakiś fajowy, dobry humorek...

reklama
Czesc Kwiatuszki :-)
Ja tez jeszcze w pryku leze :-) Męża juz nie ma obok nas :-(
Dziekuje wszyskim za gratulacje, jednak sen sie nie spełnił, bo śnił mi sie syn.

maja28 witaj wśród nas, ciesze sie ze zdecydowałas sie do nas dołączyc i klikac a nie tylko podglądac :-) Napisz po wizycie, zyczę powodzonka :-)

A tak wogóle to głowa mnie tak dzis boli ze chyba z tego łóżka tak szybko nie wyjdę, coś chyba z ciśnieniem dziś nie tak, a na 16 idę do lekarza po L4 kolejne!
Buziaki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry