reklama

Majóweczki 2008

Melduję się z rana :)
Życzę wszystkim miłego dnia. U was też tak słońce świeci? Aż mi utrudnia pracę, bo prosto w ekran daje.
Ale nastrój mam super.

reklama
hej ja dopiero po sniadanku ale sobie pospalam :-)
magdalena u mnie tez sloneczko chyba wybiore sie na miasto po sklepach poszalec

aniusia80 bardzo fajne ciuszki ma H&M ja mam z H&M MAMA spodnie ciazowe dzinsy i jestem z nich zadowolona :-) bo sa bardzo uniwersalne do wszystkiego pasuja

asiaa idz na zwolnienie zobacz jaka piekna pogoda sie robi a jak jest tak ladnie to lepiej sie chodzi na zakupy dla dzidzi:-)

anusiasac o ciucholach pisalismy wczoraj z szopkiem ja na poczatku myslalam ze ne bede z nich nic kupowac ale doszlam do wniosku ze jak cos bedzie super to bede kupowac chocbym miala wcale tego nie zalozyc :baffled:

Ola K wiesz ze szpitalami tak jak z wozkami brak idealu i jest ciezko bo kazdy ma wady i zalety:baffled:

juana skad jestes ? ja tez jestes z dosyc malej miejscowosci bo mam do wyboru jeden szpital niby dwa ale tamten to 50km trzeba jechac :confused:

I ja witam wszystkich słonecznie!
Również jestem z małego miasta i mam do "wyboru" 1 szpital. Jednak rodziłam tam juz i musze powiedzieć, że było dobrze (mimo braku swojej opłaconej czy znajomej połoznej) Zreszta nasz Oddział położniczy we Wproście pare lat temu był w pierwszej 10 najlepszych oddziałów w Polsce. Zdziwiłam sie wtedy, ale faktycznie ja mam dobre zdanie. Jednak niektóre moje koleżanki niekoniecznie. Myslę więc, że to wszystko zależy jeszcze od wielu czynników. Nawet w najlepszym szpitalu moze nam sie coś przytrafić, zdarzyć czemu nikt nie zaradzi. A i na odwrót, w nazwijmy to "podrzędnym" szpitalu można trafic na cudowny zbieg okoliczności, fantastycznego lekarza z powołaniem czy extra położną.

Pojade do TESCO na mega wyprzedaze ciuszkow dla dzieci, nie wiem dlaczego ale bardzo podobaja mi sie ubranka CHEROKEE, sa dobrego gatunku, solidnie uszyte a na dodatek teraz o połowe taniej a teraz bedzie mi łatwiej bo znam juz płec

Aniusia
ja też pojechałam wczoraj z tą myślą do Tesco że będą wyprzedaże, pisało oczywiście wyprzedaż, ale ciuszki niczym w cenach się nie różniły od markowych sklepów, bo czy 30 zł to nie za dużo na 2 pary bluzeczek, oszaleli chyba. ;-)
Ale tak jest u mnie we Wrocławiu.

Witajcie z rana! U nas też słoneczko super, tylko troche wieje.

Jesli chodzi o zwolnienia, to faktycznie może sie troche nudzic w domu samej. U mamuś, które mają już jednego szkraba, nie ma raczej tego problemu. Nie ma czasu na nudę!

Wiktoria jestem z Kotliny Kłodzkiej, a do obydwu moich szpitali mam do 20 km, to tez nie za blisko... Jak jechałam do poprzedniego porodu, a była zima stulecia wtedy u nas, zaspy itp. to myślałam, że zwariuję! Mąż musiał zwalniać jak miałam skurcze, bo jeszcze bardziej bolało przy wstrząsach... Ale da się przeżyć...

Zaraaz lecę do pracy a w drodze powrotnej wstąpię na jakies "drobne" zakupy, narazie tylko drobne, jutro jade do wrocławia, to moze tam bardziej poszaleję...
Spadam narazie

hej dziewczyny i ja sie melduje... dzis w o wiele lepszej sytuacji....bo nic mnie nie boli hehehe jeszcze mnie nie goni wiec moze bedxzie oki....:-D jesli chodzi o moje zakupy to owszem ja poszalalam wczoraj ale wiem ze nic mnie nie zaskoczy juz.. mama moja teraz po wyplacie kupuje mi lozeczko hehehe to zostanie mi tylko kuopic wozek... a jesli chodzi o ciucholandy to moge cos kupic ale przez moja tesciowa lub mame bo nie lubie chodzic po tych sklepach bo nie umiem szukac i zaraz sie niecierpliwie....dlatego narazie nie mialam mozliwosci nic tam kupic bo mam duzo ubranek od rodziny i od mamy bo w niemczech mi kupila....i dlatego jedynie jakies dodatki dokupuje...

No to fanjnie masz z tymi ubrankami bo to najgorsze tak mi sie wydaje ....
mam straszny problem z numerami rozmiarami wiem jaki na ile ale niepotrafie sobie okraslic tyle i tyle w takim puzniej tyle takich w takim rozmaiarze ...... mam nadzieje ze to samo przejdzie mam troszke ciuszkow z malymi rozmiarami ale juz jak sie rozgldam to takie do 3mc albo do 6mc

reklama
Witam Was, widzę że temat od rana to ciuszki:-). Ja dla Zosi już mam sporo ale głównie rozmiar 62/68 mniejsze 56 mam po jednej sztuce.:tak: Co do szpitali to będę rodzić w Szczecinie Warszawa jest zatłoczona. Mój gin załatwi mi cesarkę ale muszę mieć zaświadczenie od kardiologa to nie będzie żadnych wątpliwości :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry