reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cześć dziewczyny!

Iwonka - gratuluje awansu na moderatora.;-)

Oj, to z tego co piszecie, to nie tylko ja mam nieciekawa sytuacje w pracy... ale jueszcze troche sprobuje pochodzic, coprawda pieniadze te same jak bym nie chodzila, bo calosc na szczescie mam na umowie. Ale pracodawcy faktycznie wykorzystuja w polsce strasznie...
Dziś prawie cały dzień przesiedzialam w pracy wiec nie skorzystalam z ladnej pogody...:-(
Co do tego Tesco - to w calej polsce sa takie promocje??

Takie tygryski widziałam, tylko trochę większe, cieplejsze i takie całe ( bo ten jest bez stópek) w ciucholu, ale nie kupiłam bo byłam wtedy na etapie obrażenia sie za brak ciąży i strajkowałam .

hej dziewczyny mnie nie bylo mialam dzis siostre...i troche sie zasiedzialysmy a pozniej pojechalam do mamy umowilysmy sie ze jutro jedziemy po lozeczko.... bo zadowolona wziela duza wyplee hehehe i trzeba meme troche oskubac...:tak::tak:

a te promocje sa w calej polsce w TESCO dlatego wysprzedaja wszystko na remanent... wiem bo sama pracowalam w hipermarkecie i wiem jakie sa procedury...

Szopek no ja to nawet teraz w ciazy jakos nie mam ochoty jeszcze na zakupy dla maluszka ale to tygryskowe ubranko jest sliczne i chetnie bym takie juz kupila.Wszystko mam zamiar zaczac kupowac w marcu,kwietniu.Podobno duzo rzeczy mamy dostac po dwoch maluchach wiec najpierw zobacze co to bedzie i ile a pozniej wyrusze na zakupy.

Ja się z łóżeczkiem jeszcze powstrzymam ( teść zgłosił gotowość finansową, bo rodzice " zaklepali" sobie wózek), ale musimy kupić już teraz komodę, bo rzeczy dla młodego przybywa i nie mieszczą sie w szafie.
kamilka87 pochwal się jutro jak ci poszło, koniecznie!

szopek- zmien sobie prosze ten awatar bo on straszny jest jak patrze na niego to sie boje hehehe jak nie masz zdjecia swojego to daj nawet jaiegos motylka... a jutro jak kupimy to napewno dam znac

trzymajcie jutro za mnie kciuki bo mam wizyte u kardiologa zobaczymy co on powie?? bo mialam chwile slabosci i ciekawe czy nie da mi pieczatki na cesarke bo dzis z ciacia rozmawialam i mowi ze tak moze byc jak bedzie tylko cos nie tak??

mm81 nie czekam na marzec, kwiecień z ciuszkami bo u mnie różnie bywa z samopoczuciem. Jak mam dobry dzień to korzystam. Na ostatnie miesiące zostawiam łóżeczko ( już wybrałam na allegro, pokazałam w domu- żeby wiedzieli), wózek ( muszę mieć czas na " życiową " decyzję) i rożne praktyczne rzeczy, które w razie co zamówię przez internet lub poślę kogoś( pieluszki, wanienki itp.).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry