reklama

Majóweczki 2008

Ojoj jak dziecko słodko śpi.
Ja też chyba polecę jeszcze do innego TESCO, bo w tym jedym co byłam powariowali z tymi cenami. Ale na szczęście we Wrocławiu jest kilka tych sklepów.

reklama
Jakiś wyjątkowo zakupowy dzień dzisiaj macie. Aż wam zazdroszcze trochę...

Madamagda, a w którym tesco byłaś, bo wybieram sie jutro na bielany i nie wiem, czy to tam tak drogo?

Miałam też robiś zakupy dzisiaj po pracy, ale tak wiało, że nawet nie chciało mi sie wychodzić z samochodu... Kupiłam za to w sklepie pod domem wiaderko lodów, tak mnie naszło, że zeżarłam od razu pól i chyba dalej nie wytrzymam i zaraz dokończę to wiaderko...

juana
ja byłam na ul. Długiej, także na Bielany spokojnie możesz jechać
a do mnie waśnie zadzwonił kolega z pracy bo robi porządki w domu i wyprzedaje rzeczy swojej córki
za 100 zł leżaczek-bujaczek do 18 kg

i stelaż pod wanienikę za 20 zł.

A ja własnie wróciałam z zakupkow :-)
Kupiłam ciuszki w róznym rozmiarze, jednak opłacało sie jechac do TESCO.
Gdyby nie przeceny zapłaciłabym 379 zl a tak dałam 119 zł za 29 szt ubranek :-)
Są takie słodkie ze nie moge przestac na nie patrzec i przeglądać po raz kolejny.
Potem Wam wkleje zdjęcie, az sama nie wierzyłam że przecenione są o 70%, co chwilke biegałam do czytnika zeby sie upewnic czy rzeczywiscie jest taka cena.
Ale jestem szczesliwa :-)
a napisz w którym Tesco byłAŚ, bo ja też zabrzanka jestem (tylko teraz w Cieszynie) al e w sobotę będę w Zabrzu.
aha i u kogo prowadzisz ciąże?

dzieki, będę sie musiała przejechać. a Rudy Śl. to ja wogóle nie znam więc lekarza też nie. A na jaki szpital się zdecydowałaś? bo ja chyba Pyskowice, rodziłam tam starszą córę i było rewelacyjnie.

Widze,ze dzis chyba u wszystkich majoweczek sliczna pogoda byla.Ja sie dzis wybralam z kolezankami na spacer po krakowie i teraz czuje przyjemne zmeczenie.Jeszcze poszlysmy na zapiekanki i pyszna czekolade :)
Iwonka gratuluje zostania moderatorem.Twoja coreczka jest sliczna i bardzo ladnie na zdjeciach wychodzi.
Szopek mam pytanie czy to ubranko tygryskowe,ktorego zdjecie kiedys wklejalas jest do kupienia gdzies w internecie albo jakims sklepie czy w ciucholku kupilas??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry