Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No madamagda jestem pod wrażeniem!! Piękne ciuszki, ja gdybym znała płeć pewnie też popędziłabym na zakupy.:-):-)Dzisiaj byłam w TESCO na tej wyprzedaży, po prostu rewelacja.
Potwierdzona dziewczynka choc nie bylo latwo bo sie odwrocila tylem do nas.......Powiedzial gin ze ma dlugie nogi wiec napewno po mnie bo ja wysoka 176cm a w tym 3/4 to moje nogi

A wedlug dzisiejszego pomiaru usg termin bylby na 11 maja.Po lekarzu poszlismy cos zjesc i wstapilam do 5-10=-15 i tez na kupowalam ciuszki dla moich dziewczynek.Przecena nawet do 70% Przesliczne kombinezony na zime i kurteczki piekne i grube po 10 i 25 zl.Nie mialam kasy przy sobei ale nastepnym razem kupie dla malenstwa na przyszla zime bedzie miala.Body od 5 zl...tez tanio
jeszcze skocze do tesco
Teraz juz moge przejrzec ubranka po Vanessce i bede wiedziala co dokupic jeszcze.
Z cukrem w moczu to powiedzial ze slad to jeszcze nic nie zanczy i teraz tez bede robic na glukoze,ale mam wogole inaczej jak w pierwszej ciazy bo moge zjesc lekkie nie slodkie sniadanie,po czym wypic glukoze i po godzinie isc pobrac krew
Czyli jedno klucie......