reklama

Majóweczki 2008

Magdamagda sliczne te ciuszki kupilas :tak: a mozesz powiedziec czy dla chlopców tez jest w czym wybierac bo zazwyczaj w wiekszosci takich wyprzedazy dominuje kolorek rózowy, a ja bede miec synusia;-)

reklama
Iwonka moje gratulacje:) Gratulacje też dla dziewczyn z okazji połóweczek. Ja nadrabiam zaległości i czytam jeszcze co tam u Was słychać. Dzisiaj w pracy było dość cięko więc siedzę z herbatką i podczytuję bb.Pozdrawiam

Czesc Dziewczyny!
Ja dopiero teraz bo dzis mama mnie wyciagneła na zakupy, oczywiscie do Tesco:-)
Madamagda widze ze poszlas w moje slady z zakupowym szalenstwem w Tesco:-)
Jest naprawde w czym wybierac jak widziałas, dzisiaj tez kupiłam znowu kilka rzeczy:-) Zauwazyłam tez ze kupiłas kilka takich samych ubranek jak ja:-) Np te rózowe koszuleczki z krótkim rekawkiem.
Dziewczyny pędzcie tam, bo naprawde warto, nawet jesli nie znacie płci to znajdziecie cos dla Waszych maleństw.
Sukienusia dwuczesciowa co kosztowała 45 zł, teraz 13 zł, albo spodnie z koszulka dla chłopca tak samo z 45 na 13 zł!!!
Iwonka2006 przepraszam ze dopiero teraz, ale gratuluje Ci awansu na moderatora.
Teraz pewnie jestes u lekarzaa, trzymam za Ciebie kciuki, odezwij sie szybciutko jak poszlo:-)

A teraz pytanko!! Nie wiecie moze ile kosztuje prywatnie test na obciązenie 50 ml glukozy? Bo mój lekarz dał mi teraz skierowanie m.in.na to, bo powinnysmy to badanie zrobic do 26-go tygodnia ciązy, a z racji tego ze chodze prywatnie to za wszystko płace w laboratorium. Z góry dzieki za odpowiedz!!:-)
Pozdrowionka:*

A tak w ogole to dzien dobry Wszystkim...

Ja dzis jeszcze bardziej wymeczona praca, jak tak dalej pojdzie, to na zwolnienie wroce...
Wpadlam na sekundke, bo zmykam na kolację do Siostry.

Trzymajcie się cieplutko i do jutra!

Czuję sie dziś koszmarnie. Po prostu ledwo żyję.Ciśnienie mam 80/50, wiec śnięta jestem. Chyba się muszę położyć znowu, więc jakby co - do jutra!

Aniusia ja robilam ten test z glukoza tuz przed swietami,tez odplatnie.Kosztowalo tyle co dwa oznaczenia poziomu glukozy.Najpierw badaja przed wypiciem a pozniej po 60 min.Tylko sie okazalo,ze ta glukoze sama musialam kupic w aptece a myslalam, ze to w laboratorium daja.Opakowanie glukozy jest duuuze i to sie rozpuszcza w szklance wody.Bylam nastawiona bardzo negatywnie bo czytalam ze to obrzydliwe itp,ale sie okazalo,ze nie takie straszne.

reklama
Ja juz po wizycie.Wszystko jest ok.:tak:Potwierdzona dziewczynka choc nie bylo latwo bo sie odwrocila tylem do nas.......Powiedzial gin ze ma dlugie nogi wiec napewno po mnie bo ja wysoka 176cm a w tym 3/4 to moje nogi:szok::-D:-D:-D A wedlug dzisiejszego pomiaru usg termin bylby na 11 maja.Po lekarzu poszlismy cos zjesc i wstapilam do 5-10=-15 i tez na kupowalam ciuszki dla moich dziewczynek.Przecena nawet do 70% Przesliczne kombinezony na zime i kurteczki piekne i grube po 10 i 25 zl.Nie mialam kasy przy sobei ale nastepnym razem kupie dla malenstwa na przyszla zime bedzie miala.Body od 5 zl...tez tanio:tak:jeszcze skocze do tesco:-pTeraz juz moge przejrzec ubranka po Vanessce i bede wiedziala co dokupic jeszcze.:tak: Z cukrem w moczu to powiedzial ze slad to jeszcze nic nie zanczy i teraz tez bede robic na glukoze,ale mam wogole inaczej jak w pierwszej ciazy bo moge zjesc lekkie nie slodkie sniadanie,po czym wypic glukoze i po godzinie isc pobrac krew:tak:Czyli jedno klucie......:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry