reklama

Majóweczki 2008

Dziewczynki daje Wam znać ,ze u nas ok, ale niestety nasz komputer jest zawirusowany i jest w serwisie bo już całkiem siadł i korzystam z kompa znajomych. jak tylko nasz wróci będę obecna.całuski

reklama
Dzień dobry i dobranoc.
Właśnie skończyłam nas pakować, bo jedziemy na weekendzik na Mazury. Od początku listopada to będzie moja druga wolna sobota, więc szalejemy. Na następną szansa dopiero w grafiku lutowym.
Trzymajcie się ciepło, bo jutro już nie będę miała szans zajrzeć. I jestem pewna, że się naprodukujecie nie dając mi szans nadrobić, ale trudno zostanie wybaczone :tak:
Zdrówka i miłego samopoczucia życzę.

Iwonka gratuluje drugiej coreczki :)
Cfcgirl dobrze,ze z Toba i Marysia wszystko w porzadku.
Tyle piszecie o tych okazjach na wyprzedazach,ze chyba jutro sie jednak skusze na jakies zakupy.

iwonka gratuluje corci:-)teraz bedziesz miec dwie ksiezniczki w domku:-)cfcgirl fajnie ze wszystko jest ok :tak:magdalena udanego wyjazdu:-)i wracaj szybko do nas;-)ja tez bym sie wybrala na zakupki ale czekam do srody jak pojedziemy do kliniki to wtedy wpadniemy do cerfura:tak:i tam troche zaszaleje:-pa teraz ide jesc kuraka bo maz przyszedl z pracy i przyniosl szamke:blink:dobranoc:-)

znowu sporo mam do nadrobienia ale jakoś czasu Mi brakuje :no: ale napewno nadrobię ;-):tak:

chciałam tylko potwierdzić u Nas będzie chłopczyk :-) opisałam wizytę w odpowiednim wątku

buziaczki kochane

reklama
Dzień dobry!

Ja znów w pracy, ale dziś piątek więc mam nadzieję, że będzie spokojniejszy dzień.
Iwonka - gratuluję dziewczynki, a Tobie Tolka chłopczyka!:-)
No to już chyba tylko ja nie wniem, kto tam u mnie w brzuszku siedzi...

Miłego dzionka dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry