reklama

Majóweczki 2008

Łania - nie martw się, jesteśmy razem! Ja też nie wiem jeszcze nic na temat płci. I nie nastawiam sie na to że się wkrótce dowiem. Z Mieszkiem miałam to samo. Tajemnicze te nasze dzieciaczki :-D

Aniusia80 - tylko u mnie ta kawusia w biegu, a raczej "w pogoni za Mieszkiem"...;-)

reklama
Agusia - no ja jeszcze nie mialam USG polowkowego, dopiero 23 stycznia mam... Trochę się boję, żeby wszystko było ok (bo ostatnie usg było w listopadzie), a z płcią to mam nadzieję, że nam się dzidzia już wtedy ujawni.:-) Bo jeszcze nie mam żadnych rzeczy dla dzidzi kupionych.:-(
Słodki jest ten Twój Mieszko jak patrzę na zdjęcie.:-)

Oj jejku ja też dopiero wstałam, zakatarzona strasznie. Właśnie zajadam kapuśniaczek, bo dzień nie zaczęty od zupy to dzień stracony.
A w nocy mała dała mi popalić, kilka razy podskoczyłam, bo chyba się denerwuje że czasami przewrócę się na plecy.

No Iwonka GRATULUJĘ jeszcze raz córeczki, :-):-):-)

Tolka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Spelnienia marzen,szybkiego porodu i zdrowego dzidziusia!
bukiecik.gif

Witam:-) U mnie tez czasami slonko sie przebija:cool2: Dziekuje za gratulacje.Niestety nie widzialam twarzy dziecka bo odwrocona byla tylem do nas i tylko plecy i tylek ogladalismy:dry:ach schowala sie przed mamusia ta moja corcia.A na badaniu Usg byl moj maz i mopja pierworodna ktora krzyczala patrzac na monitor.O mamy dzidzia!:-D
Dostalismy tez dzis propozycje aby wyjechac na tydzien do niemiec.Mamy tam rodzinke.A sponsorowali by nas tescie.Pomysle zobacze.Bo jak mam sie i tam klocioc ze swoim R to co to za wyhjazd.A zreszta dluga ta podroz bo to do Kolonii:dry:
Maja baby gora! Nasi mezczyzni sa na pozycji przegranej;-):-D
Tolka gratuluje synusia:-)

Acha zapomnialam napisac ze dzis od rana moje malenstwo strasznie sie wiercilo w brzyszku i tylko bylo widac jak mi sie brzuch ruszal:tak::-)a druga sprawa ze juz 3 z kolei noc w czasie snu siedze na BB.Normalnie szok.Nawet w nocy mysle o tym forum:-D:-p

cześć,
ja jestem :) dzis w pracy a od jutra ferie w górach :-D
gratuluje poznania płci kolejnym majóweczkom :tak:

Tolka dużo zdówka i miłości:-)

ja coraz gorzej śpię :baffled: dzidzia bawi sie zawsze wieczorem w berka z tatusiem ;-)

reklama
No i dalej cisza :( ide na watek do forumowej Majeczki luknac. Nie bede sama ze soba pisac....... Jakos pod nosem czuje chinskie jedzenie az mnie muli.......Ogarne domek i wyjdziemy na spacerek.Bo potem bedziemy dlaej robic pawlacze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry