• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam,
ja też niestety mam zgagę i te bóle kręgosłupa o których pisała Iwonka :-( wczoraj myślałam że wyjdę z siebie wieczorem tak bardzo bolało :zawstydzona/y: byliśmy z mężem wczoraj w Toruniu i własnie wcinam pierniczki z różą, pycha;-) a co do zgagi to podobno mleko jest jeszcze dobre ale jeszcze nie próbowałam ;-)

Witam się i ja, ja zgagi nie mam na szczęście ale dobrze wiedzieć że migdały pomagają, tak na przyszłość :tak:. Mnie dokucza za to pobolewanie brzucha wieczorami, czego nie miałam aż tak przy pierwszej ciąży.

Bardzo Wam dziękuje, w takim razie dziś będzie zakup migdałów,:tak:
Mam pytanko do dziewczyn z wawy i okolic gdzie jest jakaś duża hurtownia z wózkami?:confused: Mam upatrzony jeden wózek z ABC Design i nie wiem gdzie go mogę kupić, w internecie cą one ale ja chciałabym go zobaczyć na żywo. Proszę podpowiedzcie mi coś fajnego bo ja zielona:baffled:

cześć dziewczyny :-) u Nas też ponuro i aż się nie chce nigdzie wychodzić z domku ale muszę mykać do siostry ;-)

Łania - Ja jak byłam na glukozie to pani powiedziała że nic nie można zjeść ani pić przez godzinkę :tak: ale ta glukoza to nie taka straszna do wypicia ;-):-)

miłego dzionka kochane :-)

Cześc majóweczki :tak:U mnie w Krakowie tez ponuro i brzydko .Najchetniej została bym w domu ale musze isc do urzedu miasta zmienic dowód a potem isc zapisac sie do szkoły rodzenia. Mam nadzieje ze jutro bedzie troche ładniej bo ide do lekarza .

witajcie, po długiej przerwie, wczoraj wróciliśmy z Wisły, było trochę śniegu więc Majka wybrykana poszła dziś do przedszkola :-). starałam się nadrobić wszytkie zaległości na BB i przebrnęłam przez wszystkie wątki ;-), no i cieszę się że oprócz zgagi i bólów kręgosłupa wszystko ok :-)! ja walczę z bezsennoscią, już nie wiem jak mam się układać wieczorem zeby trochę pospać, no ale cóż...........trzeba jakoś przetrwać.
jutro mam wizytę u gina mam nadzijeę że wszytko będzie ok no i upewni mnie co do dziewczynki bo jak nie to jej te różowe łaszki do gabinetu z rachunkiem dostarczę :tak::tak::tak:
a wieczorkiem jak juz będę pewna dziewuszki wózio zamawiam:blink:

reklama
dzień dobry tylko przydałoby sie troszkę słonka:tak::tak::tak:
co do badania obciążenia glukozą ja się wybieram jutro i z ważnych rzeczy to warto pamiętać że przed badaniem 12 godzin postu wiem w ciąży trudno:baffled::baffled: mozna napić się troszke wody ale tylko troszke bo duża ilość też ma wpływ na wynik badania napewno poinformują w każdym laboratorium że w razie jakichkolwiek wymiotów po wypiciu glukozy badanie trzeba powtórzyć to jeszcze pamiętam wszystko z czasów jak pracowałam jako sekretarka laboratorium przy szpitalu w każdym razie warto uważać na to co może niepotrzebnie zafałszować wynik :tak:
Zwolinka mnie czasem pomaga odrobina zimnego mleczka wypita małymi łyczkami a kiedy jest już tak źle że nic nie pomaga to sięgam po Rennie które w ciąży można stosować oczywiście z umiarem :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry