reklama

Majóweczki 2008

O co tap pusto dostalam jakies wirtualne paczki ale nie wiem od kogo:confused: ale oczywiscie dziekuje :-p
A to dla was paczki.mam ich 25 tzn mialam bo juz 3 pochlonelam:szok::-p:-Dtyle mi maz przyniosl
189625.jpg

reklama
wy wsuwacie pączusie, u nas w pracy też zafundowali, a ja tylko patrzeć mogę :( ale wiecie, że nawet bardzo mnie nie ciągnie....bardziej mi się pić chce lub jakiś owoc bym wszamała niż pączka...ale tradycja tradycją ...niech trwaaaaaa

a ja jeszcze nie jadłam dzisiaj nie jadłam pączków!! Wiktorek śpi więc jak wstanie to pójdziemy ;-) wczoraj zjadłam 13 placków ziemniaczanych i zaraz zjadłam całą białą czekoladę i umierałam aż do dzisiejszego poranka, koszmar:zawstydzona/y:

Ja paczki jesm moze dw trzy trazy w roku......a tak na codzien soebie nie kupuje...
Dzis musze ogarnac troszke mieszkanko z pajeczyn i wogole.....po malym remonciku.Ale pawlacze juz mam zrobione wiec super.Jutro przykjezdza rano moja mama z Czech :)

Ja jestem po sniadanku i pączków nie mam jeszcze w domku. Zdana jestem na męża. Ale jak je przyniesie to chyba z 10 zjem :D

Dzisiejsza noc w końcu w miarę przespana. W miarę... bo dzidzi mi na pęcherz naciska więc wstaję po 4 razy do łazienki na siusiu.

Dzięki Maju za tak szczegółową rozpiskę o tym badaniu obciążenia gluozą. Ja go jeszcze nie miałam. Ciekawa jestem kiedy mi lekarz skarze go zrobić.

Miłego pączkowego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry