sylwia85
Majowe mamy'08
Ja też żadnego jeszcze nie zjadłam ale wczoraj w rodzince chyba im sie pomyliło i wtedy kupili to mam na koncie ale mimo że dobre były i takie drożdżowe to i tak mi siedzialy na żołądku mimo że tylko 1,5 zjadłam.Ja to mam taki delikatny żoładek po przejściach.
Przedwczoraj moja mama przywiozła kilka rzeczy dla maleństwa al jak zobaczylam to zaczelam sie smiać bo pierwsze co rzucilo sie w oczy to 2w landrynkowym różu dodajmy ze tak ona jak i wszyscy dookoła przekonani sa że chłopczyk bedzie.Zakończyło sie na tym ze sie obraziła zesie smieje a jak jej tłumaczyłam ze mojego chlopca w rózowe ubierać nie bede to jak na razie wszystko oprócz rózowego wchodzi w gre (oczywiście z humorem) to powiedziala ze juz nic nie kupi a moi bracia to we wszystkim chodzil(no bo byl kryzys i wszystko dostali) Wkazdym badz razie pózniej obie sie z tego smialysmy
Przedwczoraj moja mama przywiozła kilka rzeczy dla maleństwa al jak zobaczylam to zaczelam sie smiać bo pierwsze co rzucilo sie w oczy to 2w landrynkowym różu dodajmy ze tak ona jak i wszyscy dookoła przekonani sa że chłopczyk bedzie.Zakończyło sie na tym ze sie obraziła zesie smieje a jak jej tłumaczyłam ze mojego chlopca w rózowe ubierać nie bede to jak na razie wszystko oprócz rózowego wchodzi w gre (oczywiście z humorem) to powiedziala ze juz nic nie kupi a moi bracia to we wszystkim chodzil(no bo byl kryzys i wszystko dostali) Wkazdym badz razie pózniej obie sie z tego smialysmy

ale jak mówię co mnie niepokoi to nagły wzrost na dniach chyba z 2 kg. Nie ma co stopuję, nie mogę tyle pić, bo ja pochłaniacz herbaty jestem, to mi sie woda zatrzymuje.
Na szczęście rozstępów i celulitu brak.
wie że oberwałoby mu się. A zresztą on sam teraz walczy z kilogramami to się zajmuje tylko swoją wagą. :-):-)
a w tych spodniach masz jakies nogi grubsze wiem ze nie mowil zlosliwie a ja se popatrzalam i mowie ze to nie ja mam grube nogi tylko Justyna ma chude i to tak wyglada przy niej