reklama

Majóweczki 2008

Moj M wazy prawie 80kg ale niema brzucha chyba ze sie obje, bo on ma taka posture ze w barkach jest szeroki i kazdy ze Olo zbity taki ale tak naprawde czasami mam wrazenie ze on taki chudzielec jak bez koszulki :errr::errr:

reklama
Mój jak chodzil w lecie bez koszulki i coś tam robił to ciotka przyleciala i kazała mu sie ubrać bo... ludzi na wsi straszy:-D nie no żartowała
A dla mnie to i tak ma urok tylko ludzie pewnie myśla ze ja mu jesc nie daje ale swojej budowy dziedzicznej to chyba nie da sie przeskoczyć

A mój mężulek powinien wziąć się za siebie :) Ma piwnego brzuchala na razie większego ode mnie.... więc mi nie dokucza:)
Mi się od początku ciąży przytyło 5 kg. Ale to dopiero 21 tydzien zobaczymy co będzie dalej :)

Moj małż wazy 85 kilo a jak go poznalam to wazyl mniej ode mnie 71 a ja 73 :) przy wzroscie 176cm (nie myslcie ze ja grubas bo nie ,.ja jestem szczuplutka az za bardzo jak dla mnie). Tak tatusieje przy mnie :)

Wytrzymasz...a co ja bym miala zrobic jakby mniue to spotkalo a tu dzieckiem trzeba sie zajac.......na szczescie ze jak na razie jest wszystko ok bo nie wiem co bym zrobila a nie daj jakbym miala isc do szpitala...oj chyba psychicznie bym padla.Ja sie boje co bedzie jak pojde rodzic a tesknotra za moja Vanesska jest tak ogromna ze jak teraz nawet o tym mysle to mi lza sie kreci.Ona tylko mama i mama ...szok.Nie wiem jak to bedzie.Biedne dziecko i ja tez bede.

reklama
Natala trzymaj się kochanie, jak tylko będziesz się stosowac do zaleceń lekarza, będzie dobrze. A nie pomyśleli o założeniu krążka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry