reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Karola, powiem Ci że piersi mnie też pobolewają tak od trzech dni, bóle brzucha już mi przeszły, a miałam je tylko jak szłam spać jak bym miała kamienie w środku bo wydawał mi się tak ciężki. To fajnie że nie jestem sama:-)

reklama
basiek3 ja też sobie to tak tłumaczyłam ten ból brzucha że się macica powiększa, byłam u gin-a na pierwszym usg i powiedziałam mu o tym bólu, powiedział, ze wszystko ok. i nie ma czym się zamartwiać, to też Ci to przekazuje. Z tego co widzę to idziemy prawie łeb w łeb z naszymi suwaczkami:-)

Basiek wiem doskonale ze przy drugiej ciazy tez szybciej brzuszek rosnie bo miesnie juz rozciagniete i pialam o tym nie raz na watku.:tak:;-)Ale czytalam i o innych powodach i dlatego wspomnialam cos na ten temat:dry::confused::sorry2:
Polka wczoraj na BB czytalam ze dolegliwosci ciazowe pojawiaja sie od 6-8 tygodnia o ile kobieta je wogole bedzie przechodzic:tak:Ja z Vanesska nie mialalm zadnych objawow,oprocz czestego latania do toalety:eek:teraz tez w kolko biegam ,a najgorzej jest w nocy:baffled:cycki mnie bola malo nie pekna,staly sie ociezale i urosly;-)Ale dobrze,oby tak ci zostalo i jak naj mniej wszelkich objawow,oprocz pozniej kopiacego dzidziolka w brzuszku:tak::-)super uczucie dla mnie:-)

no kobietki bez mdłości ja swoje oddam w dobre ręce mocne takie cały dzien potrafią trzymać;-)
Basiek napewno będzie dobrze i fajnie że któras z dziewczyn już Cie troszke uspokoiła:tak:
Iwonko
może to jednak nie bliźniaki ale gdyby to nic przecież dasz radę i miałabys podwójne szczęście :-)
Polka mnie piersi ewidentnie bolą:eek: a jak w nocy obrócę się nie daj Boże tak że sobie któąś przygniotę to odrazu jestem obudzona:szok:
Karola to fajnie że sie dobrze czujesz tym bardziej że tak energia rozpiera Twojego synusia:tak::tak:
Minka fajny jadłospis :tak::tak: ja za to odkryłam że zaczynaja mi smakować rzeczy za którymi dotąd nie przepadałam jak np. rosół z makaronem :tak::tak:
aenye sposób na mdłości nieważne jaki byle był skuteczny:-)
reszcie majóweczek po prostu macham :-):-)

Odpukac ale chyba nastapila duza poprawa jesli chodzi o biegunke moejgo dziecka,chyba udalo nam sie w koncu zwalczyc ja,no prawie po miesiacu i tak dlugo ale znow oddam jej kal na badanie posiew zeby sprawdzic czy jest ok.

reklama
Do góry