Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewczyny
Iwonko fajne te body przynajmniej na zdjęciu,3 szt za 18,99 to nie duzo. Trzeba będzie isc z rana bo potem moze juz nie byc
:-)No ale nie wiadomo jakie teraz beda ale pojde i zobacze
:-)
takie małe dzieci potrzebują konkretnej materialnej nagrody (malutkiej) nie tylko pochwał. Z pierwszą dzidzią było tak, że łóżeczko było od początku w naszym pokoju, na początku tuż przy łóżku ale w końcu i tak trzeba wstać i zmienić pieluchę, więc stanęło tam, gdzie miało przeznaczenie (kwestia organizacji). Z drugą dzidzią będzie podobnie - wynisę kwiatki i na tym miejscu będzie stało łóżeczko, które teraz chwilowo stoi nieużywane w drugim pokoju.A mam pytanko, czy łóżeczka waszych pociech od początku będą w waszych sypialniach, bo ja sobie jakoś nie wyobrażam żebym mogła położyć dziecko w osobnym pokoiku.![]()
Kamilka przecież dobrze wiesz, że żadna przyszła mama nie chce słyszeć o takich przypadkach i nie dopuszcza do siebie myśli, że dzidzia mogłaby się urodzić chora, że mogą być jakieś komplikacje. Nie obrażaj się tylko pisz i ciesz się ciążą.to dla mnie bardzo trudne i smutno mi nie moge sobie z emocjami poradzic... a wy dla mnie takie nieprzyjemne.. c
Kółeczka przydały nam się raptem kilka razy - do sprowadzenia łóżeczka z drugiego pokoju i do wywiezienia go tam z powrotem :-)poza tym mam zamiar namówić swojego łośka do zainstalowania kóleczek do łożeczka, więc będzie można je przeciągnąć z pokoju do pokoju![]()
Ania do 1,5 roku piła w nocy cycka a do tej pory nie wyprowadziła sięz naszej sypialni, ba, śpi z nami.myślę że tak od 8 miesiąca kiedy to nie powinno dziecko w nocy już pić mleczka a jedynie wode (jeśli czegoś się domaga) druda dzidzia również opuści naszą sypialnie.
aurelia- oprócz biszkopta to wysztkie moje placki należ do grupy "zakalec"
My zaczęliśmy akcję gnębienia dziecka nocnikiem jak zrobiło się ciepło i to chyba jest najlepsza pora. Jeszcze u nas nie jest perfekt opanowany nocnik i często bywają kryzysy. Mimo, że dziecko już takie mądre ale jakoś nie potrafi nieraz zawołać albo woła w trakcie albo po fakcie.Ona przetrzymuje mocz.......widocznie jeszcze nie jest jej pora.Na pieluchy jeszcze mnie stac wiec trudno.Moze w wakacje sie uda albo sama wczesniej nam o tym powie ze chce zrobic siusiu.

bałam się, że nie dam rady tego wypić 

Kamilka przecież dobrze wiesz, że żadna przyszła mama nie chce słyszeć o takich przypadkach i nie dopuszcza do siebie myśli, że dzidzia mogłaby się urodzić chora, że mogą być jakieś komplikacje. Nie obrażaj się tylko pisz i ciesz się ciążą.

Uwielbiam z nim spać, no ale czas go wyeksmitować do oddzielnego pokoju bo przecież nie będziemy spać w jednym łóżku całą rodziną.... znając siebie będę zasypiać z dzidzią przy cycu (jeżeli uda mi się karmić).