iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy na liscie majoweczek chyba pytalas jak wstawic suwaczki .....masz tam odp.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a moge sobie brać magnez bez konsultacji z lekarzem ? a jakiej firmy bierzecie![]()

:-)a Ola juz ci pisala jak sie zaklada
ale mozesz powiedziec o czym ma byc ? Bo moze wieksze zainetresowanie mial by w innym miejscu na forum gdzie wiecej dostaniesz odpowiedzi.....wiec jak mozesz to powiedz o czym chce napisac..
Ale podbudowało mnie to bardzo, że są jeszcze ludzie, którzy nie patrzą tylko na czubek swojego nosa, tylko myślą też o innych :-)
jak tak dalej pojdzie to poszukam innego stomatologa, a szkoda bo tyle lat chodzimy z mężem do tej babeczki. Dzieki niej mój mąż miał na naszym ślubie (no i do dzisiaj ma) swoje górne jedynki na miejscu. Na swoim wieczorze kawalerskim oberwał w dyskotece od kolesia tak nieszczesliwie ze mu obie zwinęły się do tyłu
Byłam wtedy przerażona, ale udało sie opanować sytuację 
W kocnu zdenerwował sie i sam chciał wracać do domu. Jeszcze mu sie to nie zdarzyło. Zawsze musze go stamtąd "koniami wycągać" ;-)
To ciekawa prace ma Twoj Maz, cos innego niz 8h siedzenia w biurze... Moj w sumie tez ma ciekawa, ale tak samo nniestety czesto nie ma go w domku...