iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kathy na liscie majoweczek chyba pytalas jak wstawic suwaczki .....masz tam odp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny a moge sobie brać magnez bez konsultacji z lekarzem ? a jakiej firmy bierzecie![]()

:-)a Ola juz ci pisala jak sie zaklada
ale mozesz powiedziec o czym ma byc ? Bo moze wieksze zainetresowanie mial by w innym miejscu na forum gdzie wiecej dostaniesz odpowiedzi.....wiec jak mozesz to powiedz o czym chce napisac..
Ale podbudowało mnie to bardzo, że są jeszcze ludzie, którzy nie patrzą tylko na czubek swojego nosa, tylko myślą też o innych :-)
jak tak dalej pojdzie to poszukam innego stomatologa, a szkoda bo tyle lat chodzimy z mężem do tej babeczki. Dzieki niej mój mąż miał na naszym ślubie (no i do dzisiaj ma) swoje górne jedynki na miejscu. Na swoim wieczorze kawalerskim oberwał w dyskotece od kolesia tak nieszczesliwie ze mu obie zwinęły się do tyłu
Byłam wtedy przerażona, ale udało sie opanować sytuację 
W kocnu zdenerwował sie i sam chciał wracać do domu. Jeszcze mu sie to nie zdarzyło. Zawsze musze go stamtąd "koniami wycągać" ;-)
To ciekawa prace ma Twoj Maz, cos innego niz 8h siedzenia w biurze... Moj w sumie tez ma ciekawa, ale tak samo nniestety czesto nie ma go w domku...