reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

a ja dzisiaj tak z doskoku, bo Maja znowu chora :-(, katar, gorączka, marudna strasznie, tydzień była w przedszkolu i znowu:wściekła/y:dobrze że jestem na L4 bo przynajmniej nie ma problemu z opieką, mam nadzieję że do maja się wychoruje bo jak ędzie przynosiła takie paskudztwa do domu to mała Jagódka będzie miała od początku szkołę przetrwania....

reklama
Iwonka - witaj w klubie obzartuchow!;-) Ja wlasnie wrocilam z MEGA kebaba, na ktorego Maz mnie wyciagnal... a pozniej sam bedzie plakal!;-)

Iwonka, Łania - ale Wam zazdroszcze. My z Mieszkiem od środy jesteśmy na chlebie z masłem i ziemniakach bo struliśmy się i było nieciekawie. Jutro planuję poszerzyć dietę, no ale o kebabie czy innym rarytasie to nie mam jeszcze co marzyć :sorry2:

Agusia - ja bym wolala miec na tyle silna wole, zeby sie tak nie napychac... bo zaraz z 8kg na +, zrobi sie 10... boje sie, ze przez te 3 miesiace zdaze dojsc do 20...:no:
Mam nadzieje, ze szybko sie wykurujecie z Mieszkiem i, ze w przyszlym tyg. wszystko bedzie juz Wam dozwolone.:-D

Iwonko - obejrzalam filmik, a nawet kilka z tej stronki co przeslalas... powiem Ci, ze momentami takie filmy wplywaja na mnie uspokajajaco, a czasem wrecz przeciwnie - poteguja strach. Przez chwile zastanawialam sie, czy nie pokazac jednego takiego filmu mojemu Mezowi, bo sam pytal, ale nie wiem czy to dobry pomysl...
A tak pozatym to zaczyna mi sie marzyc porod w wodzie.

ja tez witam wklubie obżartucha. Jak nei mialam apetytu to nei miałam a teraz ....szok. Mąż wczoraj kupił i arbuza i popcorn i pączki z nadzieniem tofii.Gdzie ja to zmieścilam nie pytajcie. Ale nawet zgagi nie mialam :)
Miłego dnia majóweczką życzę

Dzien dobry Majoweczki!

Ja po kolejnej slabo przespanej nocy... ale tym razem to chyba zasluga wieczornego obzarstwa, a pozniej burzy, ktora szalala nad miastem.
Dzis obudzilam sie z bolem glowy i z samym samopoczuciem... musze sie w koncu porzadnie wyspac.
Dzis jade na caly tydzien poza Warszawe, ale na szczescie dostep do netu bedzie.:-D

Milego weekendu!

reklama
Ja już od dawna mam taki apetyt ale też do tej pory przytyłam 13kg ale mam nadzieje że jakoś je później zrzucę a może i nie:-) Jak na razie cały czas się podobam mojemu przyszłemu:-D

Do góry