reklama

Majóweczki 2008

reklama
Bo jest jeszcze czas, ale ja zawsze taka byłam, że musiałam mieć wszytsko poukładane na "tip-top" i "zapiete na ostatni guzik", ale taka już jestem, wiem poprostu, że psychicznie wtedy czuję się lepiej i Robert też, bo nie musi się martwić, bo zadbam o wszytsko lepiej :-D

Minka - zatoki fatalna sprawa. mi od dwoch lat juz sie ciagna, a w ciazy drugi raz juz sie odzywaja... kurcze, 8my miesiac... ani sie obejrzysz.:-D

Ja z torba do szpitala jeszcze nie szaleje, bo jeszcze duzo czasu.. coprawda kilka rzeczy mam juz zamowionych dla siebie i jutro maja dotrzec, ale najwczesniej to raczej pod koniec kwietnia zaczne sie pakowac...

Aurelia - a lekarz o ktorej?

Ech dziewczyny przerażacie mnie. ja dopiero na allegro zamówiłam sobie pare rzeczy potrzebnych do szpitala a Wy już jesteście prawie całkiem spakowane:) ale ja to tak jak Łania dopiero pod koniec kwietnia się za to poważnie zabiorę.

Dopiero dziś przeczytałam o Patryczku...:-( mam nadzieję, że Toleczka nie odzywa się, tylko dlatego, że ma jakieś ważniejsze zajęcia, a nie zostawiła nas na zawsze... Czekamy na Ciebie Kochana...Odezwij się :tak::tak::tak:

Witam Was majóweczki w ten słoneczny dzionek:-)

Dzisiaj trochę później się zjawiłam ale wpadła mnie odwiedzić koleżanka.

POLKA27 dziękuję za poradę, tylko nie wiem czy bez konsultacji z lekarzem mogę sama zażyć te tabletki???

DOTKASS Ja też przechowuję test ciążowy i wszystkie zdjęcia USG, mam ich już ze 12 sztuk, czasem nawet 3 zdjęcia dostaję od lekarza.
A co do torby do szpitala to ja nawet jej jeszcze nie kupiłam nie mówiąc już o zawartości!!!!!!

reklama
Czesc Dziewczyny:-)
A ja juz jestem w domku, nawet nie wiecie jak bardzo sie ciesze, szkoda tylko mi Tolki:-( kurde jaki ten los jest niesprawiedliwy.
TOLKA JESTEŚMY Z TOBĄ I TRZYMAMY MOCNO KCIUKI!!!
Ide coś zjeść a potem jade na zakupki z mama:-)
Buziaczki:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry