Puchatka
Majowe mamy'08
No to ja już po wizycie i jest tak sobie znaczy nie jest dużo gorzej i tylko to się liczy jestem tak na granicy konieczności szpitala ale narazie zostajemy w domku z dalszym koniecznym leżeniem i oszczędzaniem się we wszystkim następna wizyta 2 kwietnia no chyba że wcześniej coś się zacznie dziać albo coś mnie zaniepokoi ale wierzę ze będzie dobrze 

wytrzymamy z pszczółką tyle ile będzie trzeba

tak poza tym to mi teściowa podniosła ciśnienie

stwierdziła że ona by wolała żeby to jednka był chłopiec bo wnuczke to ona już ma i wiecie zrobiło mi się naprawdę przykro na dodatek oczywiście imię też się jej nie podoba ale mam to gdzieś
 stwierdziła że ona by wolała żeby to jednka był chłopiec bo wnuczke to ona już ma i wiecie zrobiło mi się naprawdę przykro na dodatek oczywiście imię też się jej nie podoba ale mam to gdzieś
Kamilko no Tobie już faktycznie maluśko zostało

Dotkass ja proponuje takie pytanka wrzucać na watek z wyprawką dla maluszka zdecydowanie potem łatwiej cos znaleźć niż tu na głównym ale to tylko moja sugestia

tak poza tym to mi teściowa podniosła ciśnienie

stwierdziła że ona by wolała żeby to jednka był chłopiec bo wnuczke to ona już ma i wiecie zrobiło mi się naprawdę przykro na dodatek oczywiście imię też się jej nie podoba ale mam to gdzieśKamilko no Tobie już faktycznie maluśko zostało

Dotkass ja proponuje takie pytanka wrzucać na watek z wyprawką dla maluszka zdecydowanie potem łatwiej cos znaleźć niż tu na głównym ale to tylko moja sugestia

wkurzalam sie totalnie i na przekor jej mowilam, ze ja chce dziewczynke wlasnie
 wkurzalam sie totalnie i na przekor jej mowilam, ze ja chce dziewczynke wlasnie (chociaz bylo mi to obojetne). a jak wyszedl chlopak to jej radosc ogromnie mi sie spodobala, hehe :-) bo moja mama z kolei wlasnie na dziewczynke bardzo liczyla, hehehe
 (chociaz bylo mi to obojetne). a jak wyszedl chlopak to jej radosc ogromnie mi sie spodobala, hehe :-) bo moja mama z kolei wlasnie na dziewczynke bardzo liczyla, hehehe  , musiała mieć cc, bo inaczej by nie przeszedł. Teraz ma rok i 4 m-ce i waży 14 kg (nie jest gruby), a wzrostu ma 86 cm, olbrzym
, musiała mieć cc, bo inaczej by nie przeszedł. Teraz ma rok i 4 m-ce i waży 14 kg (nie jest gruby), a wzrostu ma 86 cm, olbrzym