reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Hej ,nalatałam sie dzisiaj jak glupia do zusu ,od zusu do lekarza i potem znowu do zusu a wracajac po małego do przedszkola i spowrotem do domu -to zrobilam dzis chyba dobrych kilka kilometrów na oko gdzieś z 5-6 napewno !Jak na ciężarna to chyba rekord nie wspomne ,że ledwo pod dom sie doczłapałam no al e chociaż zalatwiłam to co potrzebowałam!:tak::tak:.I mam z gowy myślę,że juz nie bede musiała ogladac mojego gina!;-)Dlatego zasiadam teraz bo wczesniej nic mi sie nie hcciało a nogi to nie powiem w co wchodziły...............:-D
Siły na nic nie miałam a po obiadku jeszce na wyniki pojechałam bo zależało mi na wyniku z Hbs i tak w jeden dzień załatwiłam kilka spraw i mam z głowy:baffled::-).
Już jwstem po kolacji i sobie popatrze spokojnie co tam napisałyście jak mnie nie było...

reklama
A my u zywamy NIVEA właśnie i ja jestem bardzo zadowolona! Chociaż płyn do kąpieli to mamy z J&J lawendowy - uwielbiam ten zapach...

ale mi sie nastroj zrabal szok a moja tesciowa dzis swtierdzila ze Alan to arabskie imie i nie moze takie byc ja ze nasze dziecko a ona ze jej wnuk :baffled::angry:
wyobrazcie sobie mnie w tym momencie jak ona bierze kalendarz i idzie do mojego meza czytajac mu imiona i mowiac ze nie zapiszesz go Oleg tak nie ? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: jestem wkur................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja mam z nia mieszkac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiktoria jak ja Cie dzisiaj rozumiem :tak::tak::tak: wszystkie teściowe co mieszkają za ścianą w rakietę i na księżyć pod warunkiem że tam nie ma życia :tak::tak::tak:
Mój małżonek dzisiaj stwierdził, że on zaproponuje swojej mamie, zeby z nami zamieszkała jak druga dzidzia nam sie urodzi!!!!??? ha ha ha !!! Tymbardziej, że z Mieszkiem samej jej jeszcze w życiu nie zostawiłam...

Teściowe to wszystkie chyba tak mają niestety:baffled:

A po dzisiejszym spacerku który nie był zbyt długi jakoś dziwnie się czuję i mnie podbrzusze boli ale tak dziwnie jakoś poleżałam trochę ale nie przeszło mam nadzieję że do rana minie...:confused: a u mnie mała chyba się jeszcze nie odwróciła główka w dół ale chyba jest już bliska tego:-)

ale mi sie nastroj zrabal szok a moja tesciowa dzis swtierdzila ze Alan to arabskie imie i nie moze takie byc ja ze nasze dziecko a ona ze jej wnuk :baffled::angry:
wyobrazcie sobie mnie w tym momencie jak ona bierze kalendarz i idzie do mojego meza czytajac mu imiona i mowiac ze nie zapiszesz go Oleg tak nie ? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: jestem wkur................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja mam z nia mieszkac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WIKTORIA wiem ,że latwo mi mówić ale olej to!!!Ja miałam podobna sytuacje i nawet mojej mamie imie jakos nie podchodziło ale wkońcu to rodzice decyduja!!!:angry::angry::tak:
A jak tylko sie dowiedzielismy na 100 % jaka płec to zaczelismy mówić do brzucha po imieniu i wkońcu nawet teściowa się przyzwyczaiła i sama zaczeła tak mówić po prostu ty spróbuj ich tak przekonać .
a jak nie to waidomo kazdy ma swój gust i kazdemu co innego sie podoba!A ty i tak dasz dziecku na imie jak ci sie podoba a imie wynrałaś ładne żadne obrażliwe to o co jeszce im chodz?????:no::no::no:sama nie rozumiem takich ludzi!!

Nie przejmuj się każdy jak tylko sie dowie ,że jestes w ciąży to zaczyna wymyślać imie dla twego dziecka jakby ten ktos miał jakieś tam pawo głosu:-D:no::angry:,a tak nie jest dlatego najlepiej dla ciebie i maluszka-NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ!!!!

Hej Majóweczki!
Nie doczytam dziś co u Was się działo, może jutro mi się uda.

U mnie cały dzień biegania. M.in. wizyta u ginki, szyjka już nieco krótsza 2-2,5cm (a wcześniej było 3.5) ale ujście szczelnie zamknięte. No i skierowanie do kardiologa jak powiedziałam o tym, że mi raz tętno skoczyło do 148 a czasem serce mi tak "trzepocze". Mam zrobić echo serca, badania na poziom elektrolitów i iść do kardiologa. Pewnie wyjdzie, że wszystko ok :tak:

Buziaki dla wszystkich i do jutra!

Moja mała chyba od dawna leży główką w dół, bo dosyć długo czuję zmasowany atak na żebra.
Przed chwilką załapałam małego dołka, chcę pobaraszkowac z mężem i nie mogę, jest mi ciągle niewygodnie, brzuch mnie zaczyna boleć, troszkę powoli przejada mi się ten stan, czuję się troszkę nieswojo w mojej skórze.:zawstydzona/y:
Mój mąż też "tęskni za swoją żoną" jak on to mówi. Oby do maja, a potem jeszcze troszkę:baffled:

reklama
Mi też tak tetno skacze ale najwięcej miałam 123 więc też jak pójde na wizytę muszę o tym powiedzieć a od czego to może być wiesz może??

Do góry