reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Jejku vivien jak sie ciesze ze jestes juz z nami, wkrótce i maluszek bedzie:-)
Jak bedziesz miec kiedys chwilke to pokaz nam to Twoje cudeńko:-)

Ola Mój Łukasz wczoraj wypłacił 3 stówki (mamy osobne konta, a dziś miałam zapłacić za gondolkę), daje mi i mówi (trochę w żartach) masz kobieto moje ciężko zarobione pieniądze:-), a ja położyłam sobie je na brzuszku i powiedziałam patrz jaki Ci tatuś prezent na wypłatę zrobił:-) (bo tak na prawdę dla siebie to już nie pamiętam kiedy coś kupiłam...nie liczę oczywiście wizyt u gina i wszelkich badań, za które muszę płacić:no:).
A jak przyszłam do domu z reklamówką zakupów dla dzidzi (kosmetyki, pieluchy, butelka, smoczek itp.) i spytałam się Go "zgadnij ile wydałam?"(pokazałam dwa palce-dla ułatwienia) on na to dwie dychy?!(i sam był zdziwiony-chyba że tak mało:-)), to ręce mi opadły......Ale przecież za to ich kochamy, że są tak inni od nas.

Witam. Z tej strony Vivien. Wpadłam na chwilę, bo muszę się w końcu porządnie wykąpać:-D. Z Krzysiem dużo lepiej. Lekarze mówią, że za jakieś 2-3 tygodnie wyjdziemy do domku. Mały jest żarty okropnie. Waży już 2 kg.:tak: Niestety dostaje mnóstwo leków. :-(

Dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków. :-)

Pozdrawiam,
Vivien.

cuuuuuuuuuudo, no to jetem dziś przeszczęśliwa!!!!! ucałuj od nas Krzysia :-):-):-)

Vivien to super,ze maly Krzys chetnie je i jest coraz wiekszy.Zycze szybkiego wspolnego powrotu do domu.

A ja w koncu nie myje okien na razie bo nie mam plynu do okien ale za to wysprzatalam domek i umylam podlogi.Padam na pyszczek,pot sie ze mnie leje jak ochlone ide pod pod prysznic i na spacerek z dzieckiem.
Ja kupuje tylko te pieluchy od 3 do 6 kilo bo wiem ze i tak dziecko urodze kolo 4 kilogramow.
Ola o to fajnie, ze przywoza i odwoza! Moze nie codziennie ale czasami mogla bym skorzystac z tej opcji.No musze sie zastanowic znow nad tym zlobkiem.

Vivien witaj kochana! Super wiesci dobrze ze juz Krzys tak przybral na wadze! Czekamy na was jak bedziecie w domku juz wszyscy razem i czekamy na fotki oczywiscie! buziaczki :)

Natalko ty tez niedlugo bedziesz sie cieszyc swoja Sonia w domku!!!! A co tam u was?

Aneta, no tak... coś w tym jest. Tylko ja nie lubię być uważana za osobę, która wywala nie wiadomo na co pieniądze, podczas gdy na siebie wydaję naprawdę minimalnie, a często muszę się obyć bez potrzebnych mi rzeczy. Wczoraj mój małżonek był mocno zadziwiony że buty dla Maksia kosztowały 130zł (Bartki). A przecież to nie jest pierwsza para butów, które kupowaliśmy. Najwygodniej jest udawać, że się czegoś nie widzi, a potem się czepiać :baffled:

A i rano zcielam sobie po umyciu 1/3 wlosow ! I powiem wam ze wyszlo mi to rowno.TYeraz tylko czeka mnie wizyta u fryzjera na farbe i bedzie super.Musze isc i zrobic cos z tymi wlosami bo jakies zolte mi sie zrobily i wogole mam juz mega odrosty.

reklama
Vivien to świetnie ,żeKrzysiu dochodzi do siebie i wszystko jest ok.pozdrawiam i ściskam serdecznie .Nareszcie jakies dobre wieści!

Ja ide do sklepu bo robie dzis ogórkową a i wiecie co ?Słonko niby rano zachodziło a teraz wyszło sobie na przekur prgnozom i świeci -to super bo moje pranko się suszy a ciuszki ładnie pachna uzyła dodatkowo płynu do płukania jelp zielonego .To lece do sklepu :-D:-)

Do góry