Aurelia79
Podwójna Mamusia
Witajcie:-)
Lady ale mnie nastraszyłaś!! Teraz to tylko poczekam do poniedziałku, żeby isc do dentysty. Spuchnięta nie jestem, narazie, ale już trzecią noc miałam z głowy. Może obejdzie się bez wyrywania, bo po ostatnim wyrywaniu zęba zrobil mi się suchy zębodół, czyli nie było skrzepu, tylko widać było kość szczęki. Chciałabym tego uniknąć w ciąży, bo była masakra
(pogotowie stomatologiczne m.in).
No nic, mam nadzieję że dam radę do poniedziałku.
Milego dnia:-).
Lady ale mnie nastraszyłaś!! Teraz to tylko poczekam do poniedziałku, żeby isc do dentysty. Spuchnięta nie jestem, narazie, ale już trzecią noc miałam z głowy. Może obejdzie się bez wyrywania, bo po ostatnim wyrywaniu zęba zrobil mi się suchy zębodół, czyli nie było skrzepu, tylko widać było kość szczęki. Chciałabym tego uniknąć w ciąży, bo była masakra
(pogotowie stomatologiczne m.in).No nic, mam nadzieję że dam radę do poniedziałku.
Milego dnia:-).
, może nie bedzie tak źle:-). Liczę o cichu na to, że przestanie mnie to dziąsło samo boleć, tak bylo z innymi ósemkami, pobolało kawałek zęba się przebił i przestało. Dam znać co dalej. A swoją drogą to widzę, że miałaś niezłe przejścia ze swoimi ósemkami, masakra!!!
ale pyszna była, a kalorie się spali albo majowy dzidź wyciagnie :-)
. Jeden dzień się czuję tak a drugi siak. Najgorzej jest wieczorami, nie mam na nic siły.
. Nie ma to jak zdrowe odżywianie.