_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
minka moi znajomi tez zaspali z przedszkolem i dali mala swoja gdzies do jakiegos nie zbyt ciekawego placa chyba 200zl a przedszkole jest redlowie albo orlowie dokladnie niewiem, bo na wzgorzu chyba zadnego niema.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wyobrazam sobie płacic za przedszkole 1200zl!!!Kathy ja na potworny bol gardla (jakbym zyletki polykala) stosowalam tabl homeopaytyczne Homeogene 9.Wczesniej nie wierzylam w leki homeopatyczne, ale w ciazy stwierdzilam,ze niewiem jakim cudem ale to dziala.

No więc nie pospałam sobie. Przynajmniej szybko mi czas zleciał. No i posłuchałam sobie jak to kiedyś z porodami było:-) Jak tylko poszła siadłam żeby Was poczytać no i do końca nie zdążyłam bo siostra cioteczna przyczłapała. No i tak mi mija ten dzionek. Dość szybko
Ania cały czas na furaginie, w międzyczasie w sytopie urotrim, kąpiel w KMnO4, żadnych płynów do kąieli i najlepiej w tetrach tylko. Już miała mieć robioną cystografię ale wyniki się naprawiły po odpampersowaniu więc lekarka zrezygnowała. Dobrze, że u Maksia poprawiło się po ściągnięciu napletka, mam nadzieję, ze teraz będzie o.k. i nie ma odziedziczonych Twoich skłonności nerkowychJo-anna-on, ojjj skąd ja znam te E.coli w moczu! Maks też miał notorycznie - i ciągle antybiotyk, antybiotyk, antybiotyk. Miał być diagnozowany w kierunku refluksu (rzekomo odziedziczonego po mnie). Ja się upierałam że to brudek gromadzacy się pod przyklejonym napletkiem - i jak w końcu namówiłam chirurga na ściągnięcie napletka, mocz mamy czysty. Może nie ominą nas badania w kierunku refluksu, ale dzieciom robi się cystografię w znieczuleniu ogólnym... wolałam tego na razie uniknąć!
.jak narazie wszystko idzie ku dobremu:-)Pozdrawiam Was:-)
pewnie po mamusi ;-)
bylo mi to nie potrzebne. Z Dabrowy do chyloni kawalek chyba ze obwodnica to w sumie nie daleko bys miala