_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
minka moi znajomi tez zaspali z przedszkolem i dali mala swoja gdzies do jakiegos nie zbyt ciekawego placa chyba 200zl a przedszkole jest redlowie albo orlowie dokladnie niewiem, bo na wzgorzu chyba zadnego niema.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wyobrazam sobie płacic za przedszkole 1200zl!!!Kathy ja na potworny bol gardla (jakbym zyletki polykala) stosowalam tabl homeopaytyczne Homeogene 9.Wczesniej nie wierzylam w leki homeopatyczne, ale w ciazy stwierdzilam,ze niewiem jakim cudem ale to dziala.

No więc nie pospałam sobie. Przynajmniej szybko mi czas zleciał. No i posłuchałam sobie jak to kiedyś z porodami było:-) Jak tylko poszła siadłam żeby Was poczytać no i do końca nie zdążyłam bo siostra cioteczna przyczłapała. No i tak mi mija ten dzionek. Dość szybko
Ania cały czas na furaginie, w międzyczasie w sytopie urotrim, kąpiel w KMnO4, żadnych płynów do kąieli i najlepiej w tetrach tylko. Już miała mieć robioną cystografię ale wyniki się naprawiły po odpampersowaniu więc lekarka zrezygnowała. Dobrze, że u Maksia poprawiło się po ściągnięciu napletka, mam nadzieję, ze teraz będzie o.k. i nie ma odziedziczonych Twoich skłonności nerkowychJo-anna-on, ojjj skąd ja znam te E.coli w moczu! Maks też miał notorycznie - i ciągle antybiotyk, antybiotyk, antybiotyk. Miał być diagnozowany w kierunku refluksu (rzekomo odziedziczonego po mnie). Ja się upierałam że to brudek gromadzacy się pod przyklejonym napletkiem - i jak w końcu namówiłam chirurga na ściągnięcie napletka, mocz mamy czysty. Może nie ominą nas badania w kierunku refluksu, ale dzieciom robi się cystografię w znieczuleniu ogólnym... wolałam tego na razie uniknąć!
.jak narazie wszystko idzie ku dobremu:-)Pozdrawiam Was:-)
pewnie po mamusi ;-)
bylo mi to nie potrzebne. Z Dabrowy do chyloni kawalek chyba ze obwodnica to w sumie nie daleko bys miala