reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

dzis zapytam lekarza czy mnie przyjma w szpitalu bez skierowania w 40 tyg jak sie sam porod nie zacznie??
bo spotkalam sie ze odmawiaja...

nie przyjmą cię w 40 tyg. jak nic sie nie zacznie dziać .
Ciąża donoszona jest miedzy 36- 40 tyg. Przyjmują na oddział bez skierowania jak jesteś tydzień po terminie .
Chyba że sie stawisz na oddział np. w 40 tyg. i zaczniesz kitowac że cię pobolewa to cię zostawia na patologi ..ale nie zaczna wywoływać jak nie przekroczysz tego tygodnia po terminie :sorry2:

kiedyś jakaś mądra położna powiedziała : wojny i porodu nie da sie przewidzieć :dry:

reklama
to ja dzisiaj zesteresuje tego lekarza zeby dal mi skierowanie na dany termin...
hehehe nie da sie tak :-D
może dac ci skierowanie na termin cesarki co najwyżej ...a nie porodu naturalnego :sorry2:
jak sie zacznie to pojedziesz poprostu na porodówke :tak:
On tez nie wie czy np. za tydz. o 15 poród ci sie zacznie ...
zacznie sie jak dziecko będzie chciało :tak:
a leżeć w szpitalu i sie nudzić to też niefajnie :dry:

żeby wydac skierowanie do szpitala to on musi mieć jakieś dowody że cos sie z tobą dzieje ...a nie tak o ...bo pojedziesz do szpitala z tym jego skierowaniem na izbie cie przebadaja i zobacza że np. wszytko jest ok ..wiec nie mają podstawy cie przyjmować ...

Probowalam:zawstydzona/y: ale sex nie wychodzi boli wcszystko i nie zamierzam sie katowac choc maz bylby zachwycony... polazilam po schodach, wzielam ciepla kapiel i nic:) Zostalo mi czekac bo coz jedynie zapytam dzis lekarza co mozna jeszcze zrobic i czy wogole jest szansa na to ze samo sie zacznie bo dzidzia jest duza a szyjka dluga i zamknieta... i moze byc maly problem z jej rozwarciem.... jak sie dowiem co i jak to wam napisze...

Probowalam:zawstydzona/y: ale sex nie wychodzi boli wcszystko i nie zamierzam sie katowac choc maz bylby zachwycony... polazilam po schodach, wzielam ciepla kapiel i nic:) Zostalo mi czekac bo coz jedynie zapytam dzis lekarza co mozna jeszcze zrobic i czy wogole jest szansa na to ze samo sie zacznie bo dzidzia jest duza a szyjka dluga i zamknieta... i moze byc maly problem z jej rozwarciem.... jak sie dowiem co i jak to wam napisze...
A po co tak się śpieszysz?? Przecież masz jeszcze dwa tygodnie do terminu

reklama
Do góry