Aleksandra Górska
Fanka BB :)
ja mam ostatnio tez bule podbrzusza w nocy bo kubus mi uciska na pęcherz i cieszko mi wstac z łuszka czasem tak boli mocno ze az mi sie wyc chce ale jestem silna i mówie sobie ze dam rade
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O juz w dziewiaty miesiac wskoczylam :-):-)
witam nową Majóweczkę :-)Witam serdecznie, Ja tu zupelnie nowa, choc obserwuje was od jakiegos czasunie mam jeszcze ani suwaczka, ani zdjecia, ale powoli nadrobie. Super was sobie poczytac i wiedziec, ze nie jestem sama w niektorych odczuciach. Dzis robie klopsiki w sosie warzywnym a mezowi mielone zainspirowana jedna z was!! takie menu przeczytalam kilka dni temu na waszym forum. Mam troche wyrzuty, bo gdyby nie ten post, pewnie ja tez bym zjadla smazonego kotleta zamiast gotowane miesko. Mimo, ze mam cholernie wysoki cholsterol. dzieki za "nieswiadome" mobilizowanie do zdrowego jedzenia, bo u mnie to tak srednio z tym. troche mi sie nie chce wymyslac i ide na latwizne. jak to u was jest z dieta? trzymacie sie tych zasad, ze 5xwarzywa, owoce, 3x nabial itd? pilnujecie sie ze slodyczami? pocieszcie ze nie
![]()

. Dzis robie klopsiki w sosie warzywnym a mezowi mielone zainspirowana jedna z was!! takie menu przeczytalam kilka dni temu na waszym forum.

Polka no w sumie racja pewnie juz pod koniec zaczna sie nasze majowki rozpakowywac bo momentzleci cztery tygodnie ;-)

, ale staram się jeść więcej owoców. Dziś na obiadek robię leczo: dwa kabaczek, pieczarki, czerwona cebula duszone w sosie pomidorowym, do tego pokrojone smażone paróweczki wrzucone i wymieszane, całość przyprawiam do smaku i dodaję oregano...mówię Wam pychota...jeść mozna z chlebkiem, a robi się samo, no prawie, jak się pokroi to dusi się samo ;-)