Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
saiadka z gory rodzi we wrzesniu czy sierpniu a wyglada gorzej niz ja bo ma szeroka ykhm.. a i brzuch duzy to moj maz zadowolony i dumny bo ta sasiadka to jego kolegi dziewczyna hehe i wszyscy o niej gadaja ze gruba
i ze brzydko jej w ciazy 
Buuu a mi wlasnie w tyłek poszlo tzn teraz od jakis 2 miesiecy brzuszek tez rosnie ale ten tyłak to mi urósl i nie wiem czy moge liczyc ze po ciazy zniknie
wszyscy mówia ze swietnie wygladam w ciazy itd tylko mój maz zawsze mówi no przeciez nie bede oszukiwal ze nie jestes gruba ale co ty chcialas w ciazy pózniej zrzucisz albo ja sie o to postaram;-)

Buuu a mi wlasnie w tyłek poszlo tzn teraz od jakis 2 miesiecy brzuszek tez rosnie ale ten tyłak to mi urósl i nie wiem czy moge liczyc ze po ciazy zniknie
wszyscy mówia ze swietnie wygladam w ciazy itd tylko mój maz zawsze mówi no przeciez nie bede oszukiwal ze nie jestes gruba ale co ty chcialas w ciazy pózniej zrzucisz albo ja sie o to postaram;-)
Tzn ja sie nie objadam i to chyba tak samo od siebie bo przytylam tez tak z 12kg na teraz
no cześć ja też wczoraj byłam w szkole ,a która to byłaś ty ? cwiczyłaś ?Cześć Brzuchatki
U mnie szaro i buro za oknem :-( i chyba nie ma szans na słoneczko.
Mały w nocy tak strasznie rozrabiał, że szok. Obudziłam sie o 3 w nocy i do 5 nie spałam, a on cały czas się wiercił. Tatusia nie ma, więc Mały korzysta i rozrabia
Kathy mój mały nieraz tak się wypina, zwłaszcza jak siedzę przy kompie, że nie wiadomo jak usiąść.
My wczoraj w szkole rodzenia oddychałyśmy... ciekawe czy będę to pamietała przy porodzie![]()
:-)