• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie majoweczki !!!!

Jak tam samopoczucie?? Ja dzisiaj rano bylam taka nie przytomna ze az spadlam z lozka,naszczescie nic sie nie stalo i obudzilam sie co uchronilo nas przed upadkiem :tak:

Wczoraj dostalam pismo od mojego gina ze mam jakas infekcje ale nic wiecej nie pisze i znow mam powod do zamartwiania sie, nie wiecie co to moze byc lub jaki to moze miec wplyw na moja niunie??

cfcgirl, ciesze sie ze juz do nas wrocilas :-) Jak sie czujesz ?? I jak sie czuje Twoje malenstwo?? Wszystko u Was wporzadeczku?? Powiedz mi kochana jak to zrobilas ze masz teraz usg?? Ja mialam ostatnie w 20 tygodniu i potem jedno zrobilam sobie prywatnie a tak to nic,zero zainteresowania. Moje dzieciatko tez sie nie obrocilo ale nikt nie przywiazuje do tego uwagi. Walcze teraz z lekarzami o cesarke, poniewaz po moich komplikacjach dowiedzialam sie w Polsce ze nie moge urodzic normalnie ale dla tych lekarzy tutaj wszystko jest normalne i wporzadku wiec nie chca robic cesarki, sama nie wiem co myslec :-(i do tego mam jakas infekcje o ktorej nie mam zielonego pojecia. Buziaczki dla was

Dzisiaj sproboje pewnych sposobow zreszta i tak od wczoraj to chodze caly czas prawie dzics przelece sie po schodach... na wieczor cepla kapiel a po niej sexik i moze cos ruszy hahaha :tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kamilka87, a nie boisz sie tak wczesnie urodzic?? Przeciez to moze byc nie wskazane dla Twojego maluszka. Ja slyszalam ze juz lepiej urodzic w 7 miesiacu a nie 8, bo wtedy moze wystapic duzo komplikacji... Ja bym chyba nie ryzykowala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry