Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale nie jest tez mi to dane
od kad urodzilam Vanesske,ona do tej pory budzi sie kilka razy w nocy......a za chwile kolejne dziecko takze jestem w transie i ciagle przygotowana na nie przespane noce wiec dam rade!

Bedzie normalne przez brzuszekA ja dzisiaj na moje pierwsze USG idę i troszkę się boję. Chciałabym żeby było wszystko oik.JAk myslicie czy jak mam krótką szyjkę to będę miała USG dopochwowe czy takie przez brzuszek ??
:-)Powodzenia in czekamy na szybka relacje

mąż powolutku zaczyna trawić opcje że będzie Maja i już no chyba że naszej pszczółce wyrośnie ptaszek
poza tym póki co staram się myśleć o naszym maluszku ono bo to jeszcze nie na 100% ta dziewuszka 

Witajcie Dwupaczki!!!
Ja właśnie wcięłam śniadanko i jak patrzę za okno to mi się wszystkiego odechciewa poza tym mąż chory i doszłam do wniosku że chory facet w domu to powinna być dodatkowa kara orzekana przez sąd chusteczki za twarde herbata nie ta jest głodny zrobię mu kanapki juz nie jest głodny normalnie można sie wywrócić na lewą stronę![]()

biedna Puchatka.Zycze mezowi duzo zdrowia oby szybko wrozcil do pracy

;-)