reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Uważaj, bo to wciąga :-), a wrecz uzależnia. Odkąd "odkryłam" BB dzien zaczynam od przegladnięcia, coście Majóweczki naskrobały, kiedy mnie nie było i tak samo kończę dzionek :-), a o wielokrotnym zagladaniu w ciągu dnia już nie wspomnę :-D:-D:-D.
Fajnie że dołancza stale do nas ktos nowy

Wiem,że wciąga, ja już się "uzależniłam", siedziałam oglądałam tv i myślałam, żeby znów włączyć kompa i zajrzeć do Was, no i zrobiłam to, powinnam się w sumie już położyć, bo oczy mnie zaczynają boleć, ale to taaaaaaaaaakie trudne :-p

reklama
mam link do zdjęć z porodu w domu, chcecie???
ostrzegam że mocne :szok::szok::szok: są......
więc nie wiem czy pierworódkom nie oszczędzić.....

Majóweczki

Na dziś chyba się z Wami pożegnam, oczy mi siadają, musze cosik zjeść i położę się do łóżeczka, Niunia zaczęła fikać koziołki i chyba muszę z nią pogadać :-D, do jutra

Dobrej nocki:blink:, a może i nawet stosunkowo udanej :-)

ok, jak chcecie, link mi się rozjedzie napewno...
ale ostrzegam
zdjęcia są z bliska i dokładnie obrazujące co i jak, zastanów się zanim wejdziesz na tą stronę....
nie dla wrażliwców!!!!!!!!!!!
Poród w domu

Maja
ja jestem wrażliwa, ale chyba już dojrzałam do oglądania takich widoków i wcale mnie to nie rusza;-)

reklama
Niezly hardcore.Jak dobrze,ze podczas porodu nie bede widziec co sie dzieje miedzy moimi nogami.

Do góry