Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam. U mnie tez slonko ale zapowiadaja deszcz w calej polsce.A najgorsze to to ze podobno snieg w swieta moze padac.........
Ja jeszcze nie testowalam Jelpa,bo mam dwa wory do prania i czekam na ladna pogode na dluzsza mete.
Kathy, to jak do niego pójdziesz to zrób już sobie badania, one nie są chyba drogie bo on i tak Cięi tak wyśle, w ciemno nic nie powie, chyba że miałaś w szpitalu robioneswedzi całe cialo bez dłoni stóp ,twarzy i szyji .Chodzi ci może o to czy ie mam cholestazy?
Nie wiem właśnie i staram sie nie myśleć mówiłam juz lekarzowi bo nagorzej to brzuch swedzi a potem i ciało .Ale teraz w sr.ide do innego ,który mnie juz poprowadi do końca i jemu powiem o tych doegliwościach może na badania wyśle-niezaszkodzi przecież a może pomóc;-)

Kathy, to jak do niego pójdziesz to zrób już sobie badania, one nie są chyba drogie bo on i tak Cięi tak wyśle, w ciemno nic nie powie, chyba że miałaś w szpitalu robione
ale jak Cię dłonie, stopy nie swędzą to myślę że to nie cholestaza, ale przebadać nie zaszkodzi, no nie??

Dzis ide do lekarza, poogladac troszke Niunie, w sumie to sie jej juz duzo naogladałam w szpitalu.
Ależ się chłop zdziwi po porodzie, jak nie będę zarabiała przez jakiś czas - ho ho ho!A dzis jeszcze na Dzien Dobry TVN beda gadac o "Co słyszy maleństwo w brzuszku":-)