no moż etrochę, ale mocno nie, to bardziej takie nieprzyjemne uczuciee niż bólA boli Cie to? Bo mnie bardzo:-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no moż etrochę, ale mocno nie, to bardziej takie nieprzyjemne uczuciee niż bólA boli Cie to? Bo mnie bardzo:-(

ja Hbs juz mialam i nic nie wykryto wszystko jest oki a teraz bardzo dobra krew mi wyszla bo mam 13,3 tyle co za pierwszysm razem jak robilam....Czesc DZiewczynki:-)
Ja dzis funduje sobie fryzjera, obetne sie troszke, walne sobie grzywke i ten nieszczesny odrost:-)
Potem wybiore sie na zakupki kupic jakies ciuszki dla siebie, ale nie ciazowe tylko cos w czym bede mogła chodzic na pierwsze spacerki z maleńka, juz chyba nawet wiem co chce:-) Potem Wam wkleje zdjecia fryzurki, ubranek i brzusia:-)
Puchatka ja tez dzis czuje ze gorzej mi sie oddycha, bardzo czesto biore gleboki oddech zeby sie dotlenic.
Aurelia trzymaj sie kochana, nie daj sie tej wrednej babie, jeszcze przyjdzie na kolanach, zobaczysz, znam takie przypadki.
Wczoraj byłam na małym godzinnym spacerku a wieczorem myslałam ze mnie rozerwie w kroku, tak wszystko mi sie cisło do dołu, jakbymi miała macica wyleciec.
Wy tez tak macie czasami?

.