reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

niop
ja tez juz pisalam ze wole dzien bo noc mnie przeraza... :tak::tak::tak: a teraz jeszcze doszedl mi bol ud jak spie na boku jakis czas a pozniej sie przekrece:sorry2:( jakims cudem) to mmi tak napierdzelaja kosci tego uda na ktorym spalam ze plakac mi sie chce z bolu... wogole jestem juz tak zmeczona ze ten moj maly diabelek moglby juz zechciec wyjsc...

a teraz maz taki przewrazliwiony ze jak tylko stekne w nocy to odrazu sie zrywa i sie pyta: Co jedziemy juz? i oboje teraz chodzimy snieci

reklama
Kamilka, Iwonka mnie też spojenie zaczyna boleć,jeszcze nie tragicznie,ale to naprawdę denerwujące. A puchnąć też puchnę, w tym cieple to jeszcze gorzej,żadne buty na mnie nie pasują, kostek to już nie widać:tak::tak::tak:
Pierścionek to się ledwo na palcu obraca:szok:

Kamilko ,Iwonko współczuje tych bóli -ja tez mam dni kiedy sie przekrecic w łóżku nie moge ani wstać a ni się schylic ale tylko w niektóre dni;-)Ale wy to juz nawet spać nie możecie widze :-(współczuje serdecznie .
Ja już po śniadanku i deserku -siedze teraz opchana i trawię:-p:laugh2::-D.
Nie moge patrzeć jak leje:no::no::no:tragedia giedt to wszystko poschnie???
Moja mam czeka na wylanie fundamentów a tu dupa mokro i ja sie wkopią to sie basen zrobi i tak sobie już miesiąc czeka -co wyshcnie to znów zaleje i juz jej współczuje a gdzie reszta budowy???
Właśnie weszłam w 36 tydzień ciąży i już moge sobie spokojnie rodzić;-):tak:
Bez strachu o wczesniaka ale za bardzo mi nie grozi chociaż ....pewnie jak pójde w pn.na wizyte to mi powie jak tam moja szyjka się trzyma bo ostatnio była rozpulchniona ale zamknieta no nie wiem sama juz tyle czekałam to jeszcze te 2 dni też poczekam:tak::tak::laugh2:.

ja to juz nie robie nic NIC kompletnie NNNNNNNNNIIIIIICCCCCCCC nie mam juz sily leze praktycznie i czuje ze co chwile smierdze i co chwile ide sie myc... najlepiej bym z wanny nie wyszla:tak::tak::tak:

Ja tylko bnajbardziej pamietam z pierwszej ciazy ze pod koniec bolaly mnie wewnetrzne strony ud.Teraz jeszcze tego nie mam......Tez nie mile uczucie.No ale kazda ciaza jest inna.....

Witam Was,
ta noc nie należała do udanych:baffled: miejsca sobie nie mogłam znaleźć i tak z boku na bok przez całą noc, trochę mnie to wymęczyło. :crazy:
No ale nie ma co narzekać, moja pyza już od rana fikała i to mi wynagrodziło całą noc, bo najważniejsza jest ona:-):tak:.
Dziś wyprawiam urodziny i mam mnóstwo pracy w kuchni;-), dam radę chyba, że pod wieczór padnę jak oni przyjdą:-D.
Miłego dzionka Majóweczki:-)

Kamilka, Iwonka mnie też spojenie zaczyna boleć,jeszcze nie tragicznie,ale to naprawdę denerwujące. A puchnąć też puchnę, w tym cieple to jeszcze gorzej,żadne buty na mnie nie pasują, kostek to już nie widać:tak::tak::tak:
Pierścionek to się ledwo na palcu obraca:szok:

Mi nogi nie puchna na szczescie ale za to dłonie nie raz spuchły sztywne wtedy,że nie moge nawet palca zgjąć:no:A z obrączką sobie radze najwyżej w te dni jej nie zdejme i tyle a tak ogólnie to jescze nosze bo niektóre dziewczyny to już w połowie ciąży sie pozbywaja bo łapki im tak rosną!:tak:

reklama
Do góry