tylko nie nosidełko, zainteresuj się chustami wiązanymi, są najlepsze do noszenia od urodzenia
Ja jestem jak najbardziej za chustami, a mój R to już wogóle :-) powiedział, że kupi nosidełko albo chustę i będzie Niunie cały czas przy sobie nosił ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko nie nosidełko, zainteresuj się chustami wiązanymi, są najlepsze do noszenia od urodzenia
Ja jestem jak najbardziej za chustami, a mój R to już wogóle :-) powiedział, że kupi nosidełko albo chustę i będzie Niunie cały czas przy sobie nosił ;-)
A o widzisz ,dobrze ze mi przypomnialas bo ostatnio probowal;am i mi nie chce juz nikogo dodac bo jest przekroczona ilosc znakow i tak musze cos tam po skracac zebysmy wszystkie sie zmiescily;-)podaj jeszcze raz mi date terminu porodu.Iwonka, mam prosbę...dodaj mnie do listy majóweczek, bo od jakiegos czasu nie mogę się doczekać, aż się na niej znajdę![]()

ale mam nadzieję że chociaż dzisiejszą noc będę miała przespaną bo nie chcę się tak męczyć jak dzisiaj
hej, fajnie ze się odezwałas bo ja tez będę rodzić w Pyskowicach :-) z jaką położną rodziałaś? Słyszałaś coś moze o ziołach Bittnera na skracanie szyjki? A moze brałaś???? bo ja mam obiekcje.........no wiesz alkoholCześć dziewczynyja rodziłam w Pyskowicach i mogę Wam szpital polecić z całego serca
Opieka fachowa i bardzo miła. Ordynator był moim lekarzem prowadzącym -dr Binkiewicz - niesamowity człowiek. Mogłam rodzić w Tarnowskich Górach albo w Bytomiu, bo miałam o wiele bliżej, ale jeśli rodzić to po ludzku, i tylko w Pyskowicach
Pozdrawiam